- Konu Sahibi Konu Sahibi
Xboxtan buna geçince keyif verir herhalde değil mi tuş hissiyatı falan? Cyclone 3 çıkar mı acaba yakın zamandaCyclone 2 daha iyi bir cihaz özellik olarak 8Bitdo özellik olarak fiyatı yüksek kalıyor
Xboxtan buna geçince keyif verir herhalde değil mi tuş hissiyatı falan? Cyclone 3 çıkar mı acaba yakın zamandaCyclone 2 daha iyi bir cihaz özellik olarak 8Bitdo özellik olarak fiyatı yüksek kalıyor
Cyclone 2 daha çok özelliğe sahip değil ikiside stickleri tmr, multiplatform 1k hz destekleri var, 8bitdo artısı type-c dongle olarskta kullanacabilmen. İkiside xbox 9. Nesilden yüz kat daha iyi. Cyclone 2 de aux çıkışı var ama pek sağlıklı çalışmadığını söylenler vardı ben kendi ürünümde hiç o şekil kullanmadım ama böyle yorumlar duydum.Anladım.
Garantisi biterse sıkıntı olur öyle de. Benim istediğim şey 9.nesil xboxtan çok daha iyi bir model. Xboxtan çok sıkıldım hiç keyif vermiyor. 8bitdo modeli çok hoş duruyor ama cyclone 2 modeli de daha özellikli sanırım.
Aux cikisi benim icin hic onemli degil. Benim istedigim sey 9.nesilden daha cok keyif almak daha iyi ve hassas hissiyata sahip olmasi. 8bitdo benim aklima her yonuyle daha cok yatiyor acikcasi. Hem gorunusu cok hosuma gitti hem ozellikleri cyclone 2 ile nerdeyse ayniymis.Cyclone 2 daha çok özelliğe sahip değil ikiside stickleri tmr, multiplatform 1k hz destekleri var, 8bitdo artısı type-c dongle olarskta kullanacabilmen. İkiside xbox 9. Nesilden yüz kat daha iyi. Cyclone 2 de aux çıkışı var ama pek sağlıklı çalışmadığını söylenler vardı ben kendi ürünümde hiç o şekil kullanmadım ama böyle yorumlar duydum.
Kesinlikle keyif verir yakın zamanda geleceğini sanmam Cyclone 3'ünXboxtan buna geçince keyif verir herhalde değil mi tuş hissiyatı falan? Cyclone 3 çıkar mı acaba yakın zamanda
Teşekkür ederimKesinlikle keyif verir yakın zamanda geleceğini sanmam Cyclone 3'ün
Bununla ilgili konu acmissin. Daha almadin mi yoksa yenileyecek misin?bende gamepad arıyorum ne alınabilir ?
aşırı kararsızım açıkçası çözüme ulaşamadım elimde F710 var ama joy stick kısmı kronik sorunlu sanırım truckermp deyken joy stick sağa çeviriyorsam sola gidiyor sola çevirirsem sağa gidiyor tır yada kendi kendine sağa sola gidiyor tır sırf bu durumdan dolayı ban yemiştim kural ihlali sebebi ileBununla ilgili konu acmissin. Daha almadin mi yoksa yenileyecek misin?
Haydaaa gecmis olsun. Bende asiri kararsizim. 2k ya birsey alayim derken 4klara ciktim simdi biraz daha artirsam diyorum. Xbox kolundan asiri sıkıldım hic hic bir tusu xboxi hatirlatmasin istiyorumaşırı kararsızım açıkçası çözüme ulaşamadım elimde F710 var ama joy stick kısmı kronik sorunlu sanırım truckermp deyken joy stick sağa çeviriyorsam sola gidiyor sola çevirirsem sağa gidiyor tır yada kendi kendine sağa sola gidiyor tır sırf bu durumdan dolayı ban yemiştim kural ihlali sebebi ile
cylone 2 kullandım fena değil 2.el de hem hızlı gidiyor hemde fazla değer kaybetmiyor olurda sıkılıp satarsan diye diyorum.Haydaaa gecmis olsun. Bende asiri kararsizim. 2k ya birsey alayim derken 4klara ciktim simdi biraz daha artirsam diyorum. Xbox kolundan asiri sıkıldım hic hic bir tusu xboxi hatirlatmasin istiyorum![]()
8bitdo ultimate 2 den kaliteli mi sence? Kronik sorunu var mi?cylone 2 kullandım fena değil 2.el de hem hızlı gidiyor hemde fazla değer kaybetmiyor olurda sıkılıp satarsan diye diyorum.