🔥İndirim MSI GAMING TRIO 5070 35.999₺

Reaksiyon skoru
41
bilenler bilir msi gaming trio modeli orta-üst serisidir. Asus prime, ventus veya shadow serilerinin yerine kesinlikle tercih edilir. hem tasarım olarak hem soğutma sessizlik olarak onların çok üstünde. üstelik prime ve ventus serileri daha pahalı şu an. Nakit alacak olanlar için kaçırılmaz fiyat. zamlar gelmeden önceki son fiyatlar.

zamanında bundan alıdm, iade kaart yolladılar. İçi açılmış başkası tarafından kutunun, saclarından da 1-2si yamuktu. İade etmedim eyvallahta sıfır diye o kadar para vermişiz çekilen muamele hoş değil.

37K'ya Amazon'un kendisinden almıştım bir hafta önce, bonus ile 36K'ya satın almış oldum. Hem de 9 taksit ama şu an stok yok.

zamanında bundan alıdm, iade kaart yolladılar. İçi açılmış başkası tarafından kutunun, saclarından da 1-2si yamuktu. İade etmedim eyvallahta sıfır diye o kadar para vermişiz çekilen muamele hoş değil.
Sen bi satıcısın sattığın ürün iade geldi beğenilmemiş kontrol ettin hiçbir sorunu yok sen ne yapardın peki bu ekran kartıyla bir satıcı olarak

Sen bi satıcısın sattığın ürün iade geldi beğenilmemiş kontrol ettin hiçbir sorunu yok sen ne yapardın peki bu ekran kartıyla bir satıcı olarak
teşhir ürün olarak ucuz fiyata satardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal ürün fiyatından satmazdım

karaktersiz bir satıcı olmazdım

inşallah aynı durumla karşılaşırsın

Şu an güncel olarak pckolikten aldığım hazır sistemi kullanıyorum psu arızası için yollamıştım bir kere 45 gün sürdü yapılıp geri gelmesi sadece psu değişecekti.

bilenler bilir msi gaming trio modeli orta-üst serisidir. Asus prime, ventus veya shadow serilerinin yerine kesinlikle tercih edilir. hem tasarım olarak hem soğutma sessizlik olarak onların çok üstünde. üstelik prime ve ventus serileri daha pahalı şu an. Nakit alacak olanlar için kaçırılmaz fiyat. zamlar gelmeden önceki son fiyatlar.
Aşırı klasik ama 9070xt varken almazdım amaç sadece oyunsa

teşhir ürün olarak ucuz fiyata satardım

normal ürün fiyatından satmazdım

karaktersiz bir satıcı olmazdım

inşallah aynı durumla karşılaşırsın
Hadi abicim camiye ikindi vakti geldi namazını kıl bakalım

Zihniyete bak ebu cehil misin hangi cahiliye döneminde yaşıyorsun? Bireysel satıcı var sanki karısısnda.
Koca firma ortaya sermaya koymuş binlerce ürün satıyor elbette bunların belli bir oranı iade olacak. İade olanları da markaya geri gönderirsin. ya da outlet olarak satarsın. Ceplerinde ki son parayla kart alıp sattıklarını falan düşünüyon herhalde :kekw:. Koca firmaya acıyor

Kıyaslama bu şekilde
1766925607730.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye