Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Sistem 80k olmuş anakart facia ram 16 asla alınmaz.

Alınır hocam çünkü 80 indirimsiz fiyatı. sepette oluyor indirim
Sistem 80k olmuş anakart facia ram 16 asla alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yukarida arkadas guzel anlatmis. 14600kf ile 14600k arasindaki tek fark k olanda dahili gpu da olmasi. mesela ekran kartini garantiye gonderdin pc yi acip gunluk islerini yapabilirsin. onun disinda gerek yoksa 14600kf tercih edilebilir. soguk calisan bi islemci. bence bu sistemi aldiktan sonra denersin gerekirse yeni kule tipi sogutucu alirsin sivi sogutma bile gerekmez gibi.
valla hocam k mı kf mi den çok aklım intel cpu olması olayında ben ryzenciyim çoğu kişi ölü soket vb diyor o kıllandırıyor

Ek bilgi olarak Sağlam kartı olanlara vatanda 20 bin üzerine taksitli alışverişte direkt 2000 tl karta iade geliyor. Bugün denedim direkt iade geldi.

Bütün forumlar çöp çülerle dolu :) Adamlar CPU yu icat etmiş, günümüze getirmiş, oyun hamurunda onun maketini bile yapamayacak kafalar kalkıyor çöp diye yazıyor :)

sepete ekleyince de indirim olmuyor 81 k fiyat olmuş indirim bitmiş

indirim sene sonuna kadardı erkenden bitirdiler kapattılar dostlar

31 aralık diyip niye erken kapadılar bu oem indirimini tekrar gelir mi sizce son gün falan

31 aralık diyip niye erken kapadılar bu oem indirimini tekrar gelir mi sizce son gün falan
Tahminimce çok fazla talep oldu, stoklar hızla eriyince zaten önceden stok yok uyarısı veriyordu, şimdi de hepten kapatmışlar. Umarım son bir kez daha indirim yaparlar.

Tahminimce çok fazla talep oldu, stoklar hızla eriyince zaten önceden stok yok uyarısı veriyordu, şimdi de hepten kapatmışlar. Umarım son bir kez daha indirim yaparlar.
Umarım hocam. İndirimli olsaydı bu akşam almayı umuyordum öğlen bir baktım indirim gitmiş benim yükseltmelerimle 92k tutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,695
Üyeler
187,719
Son üye
muammer1453
Geri