HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,041
Başlık 'İntel İ5 14600K ne kadar Fiyat Performans ?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-i5-14600k-ne-kadar-fiyat-performans.1161712/
Sistem 80k olmuş anakart facia ram 16 asla alınmaz.
valla hocam k mı kf mi den çok aklım intel cpu olması olayında ben ryzenciyim çoğu kişi ölü soket vb diyor o kıllandırıyoryukarida arkadas guzel anlatmis. 14600kf ile 14600k arasindaki tek fark k olanda dahili gpu da olmasi. mesela ekran kartini garantiye gonderdin pc yi acip gunluk islerini yapabilirsin. onun disinda gerek yoksa 14600kf tercih edilebilir. soguk calisan bi islemci. bence bu sistemi aldiktan sonra denersin gerekirse yeni kule tipi sogutucu alirsin sivi sogutma bile gerekmez gibi.
eyvallah reisEk bilgi olarak Sağlam kartı olanlara vatanda 20 bin üzerine taksitli alışverişte direkt 2000 tl karta iade geliyor. Bugün denedim direkt iade geldi.
Şaka gibi. Sözde koskocaman firma yayınladıkları kampanya tarihlerine bile bağlı kalamıyorlar.indirim sene sonuna kadardı erkenden bitirdiler kapattılar dostlar
Tahminimce çok fazla talep oldu, stoklar hızla eriyince zaten önceden stok yok uyarısı veriyordu, şimdi de hepten kapatmışlar. Umarım son bir kez daha indirim yaparlar.31 aralık diyip niye erken kapadılar bu oem indirimini tekrar gelir mi sizce son gün falan
Amd li serilerde stok bitmişti de şuan da bile 5070ti da stok var. Saçma sapan işler.Tahminimce çok fazla talep oldu, stoklar hızla eriyince zaten önceden stok yok uyarısı veriyordu, şimdi de hepten kapatmışlar.
Umarım hocam. İndirimli olsaydı bu akşam almayı umuyordum öğlen bir baktım indirim gitmiş benim yükseltmelerimle 92k tutuyorTahminimce çok fazla talep oldu, stoklar hızla eriyince zaten önceden stok yok uyarısı veriyordu, şimdi de hepten kapatmışlar. Umarım son bir kez daha indirim yaparlar.