Shein indirimli ürünler

gümrüğü geçti mi yada geçen bildiğin var mı?

Bir şey sormak istiyorum acaba bu ürünle web tarayıcı olarak google chrome vs kullanılabiliyor mu? Tcl google tv var ama webden dizi/film izlemek istediğimde hiçbir siteden video oynatamıyorum. Video açmak imkansız. Sadece uygulamalarda izleyebiliyosun (netflix, prime video vs.)

Bir şey sormak istiyorum acaba bu ürünle web tarayıcı olarak google chrome vs kullanılabiliyor mu? Tcl google tv var ama webden dizi/film izlemek istediğimde hiçbir siteden video oynatamıyorum. Video açmak imkansız. Sadece uygulamalarda izleyebiliyosun (netflix, prime video vs.)
Daha ürün gelmedi hocam ama muhtemelen televizyonlardaki Android Tv mantığıyla çalışıyordur. Gelince deneyip buraya yazalım Google'dan bir şey izleniyor mu diye

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Sheinden rgbli ışık işi sıkıntı biraz malesef hocam benim de siparişler çok sayıda iptal yedi.
Üste bir arkadaş rgbli led şerit atmış onu aldım iptal yemedi linkini aşağıya bıraktım.
hata veriyor link ürün ilandan kaldırıldı mı acaba birde bu vpn olayları ne günlük puan harici indirim alınmıyor mu bu günlük puan olayı ne

sadece yeni hesap indirimiyle kaça gelie biliyor musun

sadece yeni hesap indirimiyle kaça gelie biliyor musun
700TL'ye geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hata veriyor link ürün ilandan kaldırıldı mı acaba birde bu vpn olayları ne günlük puan harici indirim alınmıyor mu bu günlük puan olayı ne
Link çalışıyor bende telefondan deneyin istiyorsanız. Vpn olayı yok sheinden yeni hesap açarken tarayıcıdan gizli sekmeyle açarsan telefon doğrulaması istemiyor. Yeni hesap açınca %65 kupon veriyor günlük puan toplayınca ürünü daha da ucuza getirebiliyorsun.

Pal exp ile gönderiliyor. Ülkeye girince sanırım kargoist ile teslimat yapıyor. Bende ilk kez alıyorum 10 siparişi geçmiştir hepsi gönderildi bekliyorum
Bu Shein ve Temu gibi marklarda şu anda ne kadar fiyattan sonrası gümrükte kalıyor? Shein’den kıyafet almak istiyorum da gümrükte takılır diye endişeliyim.

700TL'ye geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link çalışıyor bende telefondan deneyin istiyorsanız. Vpn olayı yok sheinden yeni hesap açarken tarayıcıdan gizli sekmeyle açarsan telefon doğrulaması istemiyor. Yeni hesap açınca %65 kupon veriyor günlük puan toplayınca ürünü daha da ucuza getirebiliyorsun.
vergi dahil değil dimi 😀 ihtiyaç yokken almaya değmez yani

yüzde 55 lik kupon kullanılıyor benim hesabımda bi kısıtlama mı geldi ki şu üründe kullanabiliyorum yüzde 65 lik indirimi mesela bu tarz ledler gümrükte sorun çıkarıyor yada iptal yiyor mu demiştiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri