Shein indirimli ürünler

500w kasa kaç amper çeker
1766676653430.webp

Bu ürünlerden kullanan var mı ? %70 uygulanan buldum 1 tane. 462Tl alsam mı bilemedim.
1766678401207.webp

Bunun 4lü priz soketi olanı vardı bende 150TL'ye almıştım. Memnunum telefon ve tabletimi şarj etmek için kullanıyorum işimi görüyor. Ama bu bence pahalı geldi bana 462TL için.
Hepsine baktım bulabildiğim en ucuzu şimdilik o. Hala araştırıyorum.

Şu üçgen masa altı için olan daha iyi ama bunda 800-900tlden aşağı düşmüyor.
1766679110987.webp

1766679198232.webp

Hepsine baktım bulabildiğim en ucuzu şimdilik o. Hala araştırıyorum.

Şu üçgen masa altı için olan daha iyi ama bunda 800-900tlden aşağı düşmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam acelen yoksa puan biriktirip al .Ben 600 puan biriktirip şu smart tvyi almıştım. 309Tl'ye daha gelmedi ama fiyatının hakkını vereceğini düşünüyorum.

Puan ile uğraşamam. Ona kafa yormadım henüz. Puan biriktirip %70 gelince mi ürün alıyorsunuz ? Telefonda yüklü uygulama hiç kullanmıyorum. :)

Şunu buldum en ucuz. 5mt kablosu var ama olsun. Ben direk prize takılan model istiyordum ama deneme için aldım bakalım. 334TL
1766681859285.webp

Puan ile uğraşamam. Ona kafa yormadım henüz. Puan biriktirip %70 gelince mi ürün alıyorsunuz ? Telefonda yüklü uygulama hiç kullanmıyorum. :)

Şunu buldum en ucuz. 5mt kablosu var ama olsun. Ben direk prize takılan model istiyordum ama deneme için aldım bakalım. 334TL
Alıntıyı görüntüle
Uyguna almışsınız hocam aynen puan kısmına günlük giriş yapıp alıyorsun yaklaşık 3 ayda 600 puan biriktirdim daha biriktirebilirdim kupon %65 düşünce aldım artık belki kuponlar tamamen gider puanlar çöp olmasın diye.

Arkadaşlar ne söylesem sonrasında para iadesi oluyor sizde de mi öyle çözüm nedir?

Sheinden rgbli ışık işi sıkıntı biraz malesef hocam benim de siparişler çok sayıda iptal yedi.
Üste bir arkadaş rgbli led şerit atmış onu aldım iptal yemedi linkini aşağıya bıraktım.

Geri