Kubilay Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
SSDlerin genel sağlık durumu nasıl olması lazım ?
Valla hocam o son attığım harddisk bilmem kaç yıllıkNaptın hacı suyunu mu içtin hepsi ölmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıllık wd m.2 nin sağlığı 99
hdd hariç hepsi tertemiz hdd için:Merak etme daha yolları uzun sıcaklıklar çok iyi duruyor bir de kritik hata var mı aşağı tarafta ?
ayrıca kasada 7 adet fan var o etkiler mi ? gerçi ssd ve hdd kasanın arkasındaki bölmedeMerak etme daha yolları uzun sıcaklıklar çok iyi duruyor bir de kritik hata var mı aşağı tarafta ?
benim m2 dayanamamış banaNaptın hacı suyunu mu içtin hepsi ölmüş
2 yıllık wd m.2 nin sağlığı 99
Önemli olan aşağıda kırmızı kırmızı hata olmamasıValla hocam o son attığım harddisk bilmem kaç yıllıkpatriottta bi 8 yılı var kioxia 4e yakın birde paso metin2 vs. derken sistemi çok açık bıraktım
Birde şu son zamanlarda kioxiayaya çok yğklendim tarkov için sanal bellek oluşturmuştum
hdd hariç hepsi tertemiz hdd için:
Alıntıyı görüntüle
hatasız ama yaşlıÖnemli olan aşağıda kırmızı kırmızı hata olmamasıisterse sağlık %30 olsun ki %29 ile kullanan vardı aşağıda 0 hata vardı
![]()
bu doğru bir kontrol etme programı değil. Sağlığı kontrol edebilmek için üreticinin bunun testini yapan program yapmıştır. Oradan öğrenebilirsin. Bu program belli parametreler üzerinden sağlık belirliyor. Bu o ssd için doğru olamayabilir.
Sağlık önemli bir değer değil. TDW'nin tahmini hesaplaması oluyor sadece. %0'a düşse bile hala çalışabilir. Benim saçma sapan James Donkey bile hala çalışıyor
Aynı şekilde bu adam kioxia ssd ye işkence testleri yaptı ssd zar zor öldü daha yolun var dostumbu doğru bir kontrol etme programı değil. Sağlığı kontrol edebilmek için üreticinin bunun testini yapan program yapmıştır. Oradan öğrenebilirsin. Bu program belli parametreler üzerinden sağlık belirliyor. Bu o ssd için doğru olamayabilir.
bu videoyu izleyerek değerlendirmeni öneririm.
Teşekkürler hocambu doğru bir kontrol etme programı değil. Sağlığı kontrol edebilmek için üreticinin bunun testini yapan program yapmıştır. Oradan öğrenebilirsin. Bu program belli parametreler üzerinden sağlık belirliyor. Bu o ssd için doğru olamayabilir.
bu videoyu izleyerek değerlendirmeni öneririm.
O zaman değiştirmeme gerek yoknAynı şekilde bu adam kioxia ssd ye işkence testleri yaptı ssd zar zor öldü daha yolun var dostum![]()
Allah uzun ömür versin hocam şu dönemde değiştirmesi zorSağlık önemli bir değer değil. TDW'nin tahmini hesaplaması oluyor sadece. %0'a düşse bile hala çalışabilir. Benim saçma sapan James Donkey bile hala çalışıyor
Alıntıyı görüntüle