SSDlerim sizlere ömür mü ?

Reaksiyon skoru
31
SSDlerin genel sağlık durumu nasıl olması lazım ?
1767048964086.webp

1767048975213.webp

1767049000820.webp

THE WALKİNG DEAD

Naptın hacı suyunu mu içtin hepsi ölmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıllık wd m.2 nin sağlığı 99

Valla hocam o son attığım harddisk bilmem kaç yıllık :D patriottta bi 8 yılı var kioxia 4e yakın birde paso metin2 vs. derken sistemi çok açık bıraktım

Birde şu son zamanlarda kioxiayaya çok yğklendim tarkov için sanal bellek oluşturmuştum

Merak etme daha yolları uzun sıcaklıklar çok iyi duruyor bir de kritik hata var mı aşağı tarafta ?
hdd hariç hepsi tertemiz hdd için:
1767049354060.webp

Merak etme daha yolları uzun sıcaklıklar çok iyi duruyor bir de kritik hata var mı aşağı tarafta ?
ayrıca kasada 7 adet fan var o etkiler mi ? gerçi ssd ve hdd kasanın arkasındaki bölmede

benim m2 dayanamamış bana :D

Valla hocam o son attığım harddisk bilmem kaç yıllık :D patriottta bi 8 yılı var kioxia 4e yakın birde paso metin2 vs. derken sistemi çok açık bıraktım

Birde şu son zamanlarda kioxiayaya çok yğklendim tarkov için sanal bellek oluşturmuştum

hdd hariç hepsi tertemiz hdd için:
Alıntıyı görüntüle
Önemli olan aşağıda kırmızı kırmızı hata olmaması :D isterse sağlık %30 olsun ki %29 ile kullanan vardı aşağıda 0 hata vardı :D

bu doğru bir kontrol etme programı değil. Sağlığı kontrol edebilmek için üreticinin bunun testini yapan program yapmıştır. Oradan öğrenebilirsin. Bu program belli parametreler üzerinden sağlık belirliyor. Bu o ssd için doğru olamayabilir.
bu videoyu izleyerek değerlendirmeni öneririm.
Aynı şekilde bu adam kioxia ssd ye işkence testleri yaptı ssd zar zor öldü daha yolun var dostum 🤣🤣

bu doğru bir kontrol etme programı değil. Sağlığı kontrol edebilmek için üreticinin bunun testini yapan program yapmıştır. Oradan öğrenebilirsin. Bu program belli parametreler üzerinden sağlık belirliyor. Bu o ssd için doğru olamayabilir.
bu videoyu izleyerek değerlendirmeni öneririm.
Teşekkürler hocam

Aynı şekilde bu adam kioxia ssd ye işkence testleri yaptı ssd zar zor öldü daha yolun var dostum 🤣🤣
O zaman değiştirmeme gerek yokn😂😂

Sağlık önemli bir değer değil. TDW'nin tahmini hesaplaması oluyor sadece. %0'a düşse bile hala çalışabilir. Benim saçma sapan James Donkey bile hala çalışıyor :D

Alıntıyı görüntüle
Allah uzun ömür versin hocam şu dönemde değiştirmesi zor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,114
Üyeler
187,453
Son üye
Fatihgns
Geri