İkinci el ram alınır mı?

Gskill'in ramını 2 senedir kullanıyorum. Sıkıntısız. Merak ettim neden oyle dedin
2016 dan 2023 e kadar züccaciye ürünleri satıyordum arada ufak tefek pc parçalarıda satıyordum. gskill ramler hep iade geliyordu memnun müşteri çok azdı.

2016 dan 2023 e kadar züccaciye ürünleri satıyordum arada ufak tefek pc parçalarıda satıyordum. gskill ramler hep iade geliyordu memnun müşteri çok azdı.
neden iade ediyolardı hocam ?

direkt elden alıcam hocam
bir test etmekte fayda var yinede ağır oyuna gir tam kapasite ram kullansın sonra occt ram testi var onu bir yap eve gidince memtest 86 yaparsın yada adamdan rica et o yapsın malum piyasada fiyatlar uçuk cebe zarar yazmasın

bir test etmekte fayda var yinede ağır oyuna gir tam kapasite ram kullansın sonra occt ram testi var onu bir yap eve gidince memtest 86 yaparsın yada adamdan rica et o yapsın malum piyasada fiyatlar uçuk cebe zarar yazmasın
windowsun yaptığı bellek tanılama testi işe yarar mı ?

Alacağın ram'in çip üreticisi ddr5 için hynix A-die, ddr4'te Samsung B-die daha iyi. "HWiNFO" uygulaması ile öğrenebilirsiniz.
"Memtest86" testi ile kontrol ettirin (bu işlem uzun sürebilir 2x16 gb 6k mhz ram 4 saat sürdü. 0 hata). Eğer ramde hata var ise başınıza bela olur.
Ramdeki hatalar mavi ekran, oyundan atma... vb. hatalara sebep olabiliyor.

Son düzenleme:
Temizse niye alınmasın bende 2. Elden aldım

Temizse niye alınmasın bende 2. Elden aldım
hocam aldım tarkovu açtım oynadım baya rame yüklendim herhangi bir sorunla karşılaşmadım temizmiş :D 8. aya kadarda garantili ürün

Geri