D3K2 ve Omega 3 vitaminleri

MrHakkı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
123
Selamlar. d3k2 vitaminlerinin çoğu 1000 iu ve 25 mcg. bunun yanına ayrı k2 vitamini de almak istiyorum ki k2 yi 100-125 civarına çıkarayım. Bir de omega 3 almak istiyorum. Hangi markalardan ve nerelerden almam gerekiyor?

Eczane dışında alma, ben d3k2 yi 750₺ ye aldım 2 ay önce, 2 li set olan ocean marka. Zaten ellerinde yoksa bile getirtiyorlar hemen

Doktor tavsiyesi ya da reçete olmadan tahlil yaptırmadan vitamin almak ciddi sıkıntılara yol açabiliyor. Ben bunu kalp ritim bozukluğuna kadar yaşayarak gördüm. O yüzden vitaminler öyle tavsiye ile bir şey olmaz diyerek alınacak şeyler değil. Mutlaka kan sonuçlarına göre ve doktor kontrolünde alınmalı. Mesela D vitamini değerin 100 ise üstüne bir de D vitamini alırsan vücut bunu kaldıramaz. Bu örnek tamamen benim yaşadığım durum. Herkes kendine göre dikkat etmeli ama en doğrusu işi baştan sağlama almak ve doktorla ilerlemek. Sevgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ağzım yandığı için ben tek doktordan aldığım sonuçlara göre ilerlemiyorum yine bir doktora daha danışarak ilerliyorum. Malum Doktorluk sıfatını hak etmeyen türden kişilerde olabiliyor. Sen yine dikkat et <3

d3k2 yi arttırmak daha mantıklı 1 kapsül ya da damla alıyosan 3-4 al. k2 yi tek başına almaktan daha iyidir. K2 nin amacı d3 ü gerektiği yerlere iletmek zaten. protein ocean kullanıyodum hepsiburadadan indirimim vardı nutraxin aldım orjinal olduğu sürece hepsi aynı işlevi görür. MG bazlı değişiklikler oluyo yüksem mg olandan alabilirsin

d3k2 yi arttırmak daha mantıklı 1 kapsül ya da damla alıyosan 3-4 al. k2 yi tek başına almaktan daha iyidir. K2 nin amacı d3 ü gerektiği yerlere iletmek zaten. protein ocean kullanıyodum hepsiburadadan indirimim vardı nutraxin aldım orjinal olduğu sürece hepsi aynı işlevi görür. MG bazlı değişiklikler oluyo yüksem mg olandan alabilirsin
ben de nutraxin almayı düşündüm de çok ucuz diye şüphelendim. nutraxin 1000 iu 25 mcg alıp yanına proteinocndan 100 mcg k2 almayı düşündüm 1000 iu 125mcg günlük. kan testi yaptırmıştım fakat d vitaminine bakılmıyordu. hiç dışarı çıkmıyorum ve uyku problemleri vs. yaşıyorum.

Nutraxin amazonea 250 lira eczanede 750. Gidipte kazıkçı eczanelere para verme

Geri