Android YouTube Revanced Reklamsız YouTube

YouTube preimum alın geçin Nays yarısını ödüyor zaten 40Tl'ye geliyor. Bu paraya cips bile alamıyorsun zaten.

Bu bayadır var. İlk hali Youtube Vanced'di. Google çok popüler olduğundan ihtar çekip önünü kesti. Projeyi forklayıp Re-Vanced yaptılar. Spotify ve Youtube Music olanı da vardı.

Android'de aşırı eğlenceli kurcalaması ama ileride buna da ihtar çekerler. Hatta çekmelerine de gerek kalmaz zaten lisansı olmayan uygulamaları ileride telefonlar yükleyemeyecek de yeni Android sürümlerde.

Kesin deneyin ama Android kullanıcısı iseniz. Custom ayarlarla yapılacak bir ton şey var. Bir dönem Premium kullanırken bile Vanced kullanıyordum Youtube sürekli getirdiği özellikleri beğenmeyip siliyor diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube preimum alın geçin Nays yarısını ödüyor zaten 40Tl'ye geliyor. Bu paraya cips bile alamıyorsun zaten.
Sahip olunabilecek en iyi abonelik sistemi zaten bence fiyatına göre. Öğrenciysen daha da ucuz bir de.

Bu ne Hocam anlamadim ??

Zaten bi ton Reklamsiz YT programi var mobilde pc'de ise reklam engelleyici ile engelleyeiliyorsunuz yeni mi kesfettin anlamadim ?

vanced.to adresinden direkt apk olarak indirip kullanabilirsiniz.

aga ne gerek var ya 70 80 lira para sigara parası bile değil al gitsin hertürlü herzaman kullandığın şey onu geçtim trendyol pass bile alsan ücretsiz veriyor

vanced.to adresinden direkt apk olarak indirip kullanabilirsiniz.
Kendiniz yapmanız daha sağlıklı. Öyle sitelerden apk indirmeyin bence. Bir gün dengesiz birinin apkya bir şey inejct etmesine bakar.

Guide ları var ve aşırı kolay zaten.

Cpu mayning yapiyor cihaz apk indirmeyin sonra niye yavasladi cihaz dersiniz
2 yıldır o siteden kullanıyorum Eskiden Samsung Galaxy M31, şimdi Poco F6 cihazımda kullanıyorum herhangi bir yavaşlama, ısınma söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri