Kasaya su döküldü acil yardım

kanka tüm parçaları sök izopropil alkol al %99 saflıkta tüm soketi kartı mümkünse yıka sonra 1 gün bekle kurusun oksit yapar kurudu aa çalışıyor deme özellikle ekran kartını bir sök su geldiyse hem bakım yap hem yıka alkol ile
5 Litre gider😂

yok bea kanka şaka maka en azından oksit belasıyla uğraşmazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en fazla 300 500 tl ztn ben aldım bayadır kullanıyorum arkadaşın ekran kartını da yıkadım daha bitmedi
Bende de 1 litre var, 3 veya 4 yıl oldu. Ama ben sadece az az kullanarak sildim, sen yıka diyon😂

Parçaları prince koyabilirsin yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi. Suyuna da pilav yapabilirsin.

Valla ben bu tip işlerde öyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ufak tefek geldiyse sil ztn
En doğrusu o, aynen öyle.
Ben daha çok termal macun silmeye fln, sıvı teması yok.

En doğrusu o, aynen öyle.
Ben daha çok termal macun silmeye fln, sıvı teması yok.
ufak tefek aktıysa gözle bak varmı başke yerde akan yeri fırçala alkol ile geç ama baya aktı kuruttup kullanıyorsan yıkamak en iyisi ben arkadaşın kartı toz işlemişti ondan bıcı bıcı yaptırmıştım 1060 6gb

Kasa normal çalışıyor ekran kartı işlemcide sorun yok çok dökülmedi kurtardım ama bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor kapanmaya başlamadan önce test ettim ekran kartı ve işlemcide sorun yok ana karta su gelmedi ekran kartının üzerine birkaç damla geldi sanırım psuya gitti sular ama neden açılıp bir süre sonra kapanıyor
Su demekki hayati organlara zarar vermemiş, ama bir süre açılıp sonra kapanması sistemi yüke soktuğunda devreye giren bir kısımı etkilemiş olabileceğini düşündürdü, yani boştayken sorun yok ama yükte sistem daha fazla modülünü etkinleştirdiğinde hasarlı kısımlar sistemi kapatmasına neden oluyor olabilir, iyice kuruttuktan sonra yine kapanırsa işin ehli bir teknisyene götür kontrol etsin parçaları.

Su demekki hayati organlara zarar vermemiş, ama bir süre açılıp sonra kapanması sistemi yüke soktuğunda devreye giren bir kısımı etkilemiş olabileceğini düşündürdü, yani boştayken sorun yok ama yükte sistem daha fazla modülünü etkinleştirdiğinde hasarlı kısımlar sistemi kapatmasına neden oluyor olabilir, iyice kuruttuktan sonra yine kapanırsa işin ehli bir teknisyene götür kontrol etsin parçaları.
Hocam 3 gün bekledim bu gün taktım pc yi çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor ama görüntü alamıyorum kapanma vs yok ramleri oturtamadım yani tak diye ses gelmiyor onu geçtim çok minik parmak gücüyle yerinden oynuyor ramlerden dolayı görüntü gelmediğini düşünüyorum bir de ekran kartının takma yerini tam çentik kısmında sarı ışık var normal mi bilmiyorum ramleri oturtamadım

Bu giib şeylerde özel spreyler var, aksi hale bekle kurusun gibi olaylar da yalan dolan oksitlendimi o iş geçiyor. Telefonuma su kaçmıştı hâla çalışıyor telefoncu iyi ki erken getirdin bekleyince oksitleniyor kurtarılmıyor demişti 1 seneden fazla oldu hâla çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454
Son üye
meeptt
Geri