Google meet işinize yarayabilir.Zoom any deskmuadili kullanışı kolay program önerisi arıyorum arkadaşlar ücretsiz varmı acaba
Sürelimi pekizoom ile anydesk ayni mantalite degil. zoom tarzı olarak google meet olabilir
Teşekkür ederim hocam bakayım birGoogle meet işinize yarayabilir.
Microsoft Teams veya Google MeetZoom any deskmuadili kullanışı kolay program önerisi arıyorum arkadaşlar ücretsiz varmı acaba
Sürelimi bunlar arkadaştan bi eğitim almak için kullanacağımMicrosoft Teams veya Google Meet
Bildiğim kadarıyla istediğin kadar kullanabilirsin.Sürelimi bunlar arkadaştan bi eğitim almak için kullanacağım
Zoom kullanıyorduk o da 10 dk. BekletiyorGoogle Meet için 1 saat toplantı sınırı var eğer pro üyeliğin yoksa. Tabii bittikten sonra yeniden toplantı açabilirsin. Ama her 1 saatte bir toplantı açmak biraz can sıkıcı tabii. Teams'te de aynı sınır var diye hatırlıyorum.
Süreliymiş galibaBildiğim kadarıyla istediğin kadar kullanabilirsin.
İkisi de ücretsiz diye biliyorum. İkisinde de 60'ar dakikalık toplantılar açabiliyorsun.Sürelimi bunlar arkadaştan bi eğitim almak için kullanacağım
O zaman 60 biri60 biridevamİkisi de ücretsiz diye biliyorum. İkisinde de 60'ar dakikalık toplantılar açabiliyorsun.
Gemini şu iki arkadaşı önerdi. Bir dene istersen:
1. Jitsi Meet
2. FreeConferenceCall.combakacahocam umarım
Discord Kapandı kapanalı hiç kullanmadım çok iyiydi ama gemininin önerdiklerine bir bakayımGemini şu iki arkadaşı önerdi. Bir dene istersen:
1. Jitsi Meet
2. FreeConferenceCall.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir diğer yol da dns kullanarak discord üzerinden yapmak ama bazı arkadaşlar dns vb şeyleri kullanmayı istemeyecektir.