Amd Software 'da FSR Gözükmüyor

akinkoglu

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba. Ekran kartım RX 7700 XT. Menüde hiçbir şekilde FSR (AMD FidelityFX™ Super Resolution) aç-kapa satırı gözükmüyor. Oyuna girdiğimde sağ üst köşede aktifleştirilebilir yazıyor ve alt+R tuşlarına basıp Amd Software açtığımda FSR etkinleştirme satırı yok. Bu bir hata mı? Hata değilse FSR neden gözükmüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-03 015541.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 015541.webp
    36.9 KB · Hit: 30
Merhaba. Ekran kartım RX 7700 XT. Menüde hiçbir şekilde FSR (AMD FidelityFX™ Super Resolution) aç-kapa satırı gözükmüyor. Oyuna girdiğimde sağ üst köşede aktifleştirilebilir yazıyor ve alt+R tuşlarına basıp Amd Software açtığımda FSR etkinleştirme satırı yok. Bu bir hata mı? Hata değilse FSR neden gözükmüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
fsr softwarede görünmez çünkü her oyunda desteklenen bir şey değil. açmak için oynadığınız oyunun desteklediğinden emin olun ardından oyunun kendi grafik ayarlarından açın. sağ üstte yazan büyük ihtimalle attığınız resimdeki en üstte yazan ayardır onunla karıştırdınız büyük ihtimal

Amd software da gözükmez zaten fsr destekleyen oyunlarsa oyun içi ayarlardan açıcaksın dlss de böyle

sağ üstte amd fsr yükseltme kullanılabilir yazıyor. ayarlardan açıyorum ama o anda çalışıyor mu bilmiyorum. diğer görüntü izlediğim bir videodan ekran. orda oyundan ayarı açtıktan sonra bir de çözünürlük düşürüyor aktif olması için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fsr softwarede görünmez çünkü her oyunda desteklenen bir şey değil. açmak için oynadığınız oyunun desteklediğinden emin olun ardından oyunun kendi grafik ayarlarından açın. sağ üstte yazan büyük ihtimalle attığınız resimdeki en üstte yazan ayardır onunla karıştırdınız büyük ihtimal
sağ üstte amd fsr yükseltme kullanılabilir yazıyor. ayarlardan açıyorum ama o anda çalışıyor mu bilmiyorum. diğer görüntü izlediğim bir videodan ekran. orda oyundan ayarı açtıktan sonra bir de çözünürlük düşürüyor aktif olması için

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-03 030600.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 030600.webp
    17.1 KB · Hit: 13
  • Ekran görüntüsü 2026-01-03 030815.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 030815.webp
    37 KB · Hit: 13
  • Ekran görüntüsü 2026-01-03 030600.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 030600.webp
    17.1 KB · Hit: 12
  • Ekran görüntüsü 2026-01-03 030815.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-03 030815.webp
    37 KB · Hit: 12

dostum fps sayacını aç fsr açtıktan sonra fps artıyorsa büyük ihtimalle sorunsuz çalışıyordur.

oyun içinde etkinleştirildiğinden emin olun yazıyor. oyun içinde etkinleştirebiliyorsak onun amd software'inde neden aç-kapa var :)
dostum o ayar fsr değil o atıyorum 1080p oynarken grafikleri 2k ya çekiyor onun fsr la alakası yok yani

dostum fps sayacını aç fsr açtıktan sonra fps artıyorsa büyük ihtimalle sorunsuz çalışıyordur.

dostum o ayar fsr değil o atıyorum 1080p oynarken grafikleri 2k ya çekiyor onun fsr la alakası yok yani
sağ üstte gördüğün fsr yükseltme kullanılabilir yazısı büyük ihtimalle oynadığın oyunda fsr desteğinin olduğunu gösteriyor sadece softwareden onu açıp kapatamazsın yani

7700xt fsr 4 desteklemiyor o yüzden açamazsın

sağ üstte gördüğün fsr yükseltme kullanılabilir yazısı büyük ihtimalle oynadığın oyunda fsr desteğinin olduğunu gösteriyor sadece softwareden onu açıp kapatamazsın yani
teşekkürler. oyun içi fps 'im ayarlarda sınırsız ama göstergede 165 sabit. neden oynamıyor olabilir?

evet 165 hz ve softwaredeki fps sayacını kullanıyorum. sınırlayıcıyı nerden kapatabilirim?
softwarede genel ayarlardan yada sadece oynadığınız oyun için ayarlardan chill açmış olabilirsiniz açıksa onu kapatın. yada cs gibi kendi ayarlarında chill e benzer bi ayar varsa o yüzdende olabilir onuda kapatın varsa

1767401022541.webp

softwarede genel ayarlardan yada sadece oynadığınız oyun için ayarlardan chill açmış olabilirsiniz açıksa onu kapatın. yada cs gibi kendi ayarlarında chill e benzer bi ayar varsa o yüzdende olabilir onuda kapatın varsa

Alıntıyı görüntüle
dikey sync. kapattım çözüldü :) fsr 'ı oyun içinden açıp kapatınca fps büyük farketti. çok teşekkür ederim kardeşim bu saatte 34 lük fosil bi dayıya yardımcı oldun :)) +rep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri