🔥İndirim Bilkom Ps5 Slim 27.399₺😌

PC varsa hiç özenip alayım demeyin. 2 sene önce aldım toplasan 20 saat kullanmamışımdır, yaklaşık 1 senedir de tuşuna bile basmadım öylece kenarda yatıyor.
Kişiden kişiye göre değişir pc de var ps5 pro aldım her gün 4-5 saat takılıyorum pcyi 3-4 günde bir kullanıyorum

Kişiden kişiye göre değişir pc de var ps5 pro aldım her gün 4-5 saat takılıyorum pcyi 3-4 günde bir kullanıyorum
4060 ti ile tabi ki kişiden kişiye göre değişir hele 8GB ise düz PS5 bile daha mantıklı ama 9070XT yada 5070 Ti lı bir sistemin olsaydı o zaman PS5 pro yu cidden açmazdın, kalite farkı çok fazla.

PS5 ve PS5 pro'nun CPU birebir aynı. Kaplama kalitesi dışında fps farkı olmayacaktır.
Yok hocam kesinlikle aynı performans olmazlar;
- PS5 Pro CPU'su yaklaşık %10 boost'lu,
- PS5 Pro GPU'su 60 CU RDNA 3 yaklaşık %50+ daha güçlü.
- PS5 Pro'da PSSR ve Ai upscaling var.
PS5 GTA VI'i 30 FPS çalıştıracaksa PS5 Pro 45/60 FPS ve daha iyi görüntü ile çalıştırabileceğini düşünüyorum. GTA VI için alınacaksa kesinlikle Pro alınmalı. Tabi Rockstar da oyunu düzgün optimize etmeli.

Denizlide bu fiyatlara yakalayabilidiniz mi? Ben gitmedim şahsen, yoğun sıra var deniyordu ama bilmiyorum.

PC varsa hiç özenip alayım demeyin. 2 sene önce aldım toplasan 20 saat kullanmamışımdır, yaklaşık 1 senedir de tuşuna bile basmadım öylece kenarda yatıyor.
Valla al benden de o kadar hocam ekimde aldım güzel fiyattan ps plusta aldım pc varken hiç sarmıyor başına maks 10-20 saat oturmuşumdur totalde

4060 ti ile tabi ki kişiden kişiye göre değişir hele 8GB ise düz PS5 bile daha mantıklı ama 9070XT yada 5070 Ti lı bir sistemin olsaydı o zaman PS5 pro yu cidden açmazdın, kalite farkı çok fazla.
4060ti ile ne oynadığımı sanıyorsun ? 5090ım da olsa pcde cs psde fifa oynarım

şunu google'da arat idikhgjckhjhmcflcdignnblnkjfkgbl

GTA 6 için PS5 Pro'dan altına bakma hocam. PS5'de çok rezil çalışacaktır.
PS5 de de Proda da güzel çalışır bu oyun, Pro sadece daha yüksek çözünürlük ve biraz daha iyi RTX ayarı ile oynatır onun dışında arada uçurum olacağını hiç sanmıyorum.

Ben asıl PS4 Prodan bile zayıf olan 350GB kullanılabilir hafızalı Xbox Series S ne yapacak onu merak ediyorum 😂

Yok hocam kesinlikle aynı performans olmazlar;
- PS5 Pro CPU'su yaklaşık %10 boost'lu,
- PS5 Pro GPU'su 60 CU RDNA 3 yaklaşık %50+ daha güçlü.
- PS5 Pro'da PSSR ve Ai upscaling var.
PS5 GTA VI'i 30 FPS çalıştıracaksa PS5 Pro 45/60 FPS ve daha iyi görüntü ile çalıştırabileceğini düşünüyorum. GTA VI için alınacaksa kesinlikle Pro alınmalı. Tabi Rockstar da oyunu düzgün optimize etmeli.

Denizlide bu fiyatlara yakalayabilidiniz mi? Ben gitmedim şahsen, yoğun sıra var deniyordu ama bilmiyorum.
FPS farkı olmaz, olan oyun daha görmedim Pro model daha iyi görüntü kalitesi vermeye odaklı sadece. PS5 de performans modu olursa pro model o performans modunun yüksek FPS imkanını daha iyi grafikle birleştirir veya Rockstar direkt 30FPS odaklı oyun çıkarırsa (ki bence öyle yapar) hepsi 30FPS oynatır.

İki ay once ps5 pro aldım.Amaca gore alınmalı konsol.Konsolu ne ıcın aldıgınıza baglı ben fc26 ıcın aldım.Pcde r5 5500 rx 6600 ekran kartlı.Pcyi mac ve yt izlemek ıcın kullanmaya basladım psyıde oyun oynamak ıcın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,395
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri