kuvvetmira01
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
PC’den fc26 oynamak için dualsense 5 mi alayım xbox mı arada god of war ve rdr2 gibi oyunlarda oynayacağım fc26 da ful destek oynayabilir miyim
Uyguna dualsense 5 Bulabılırsen Al GeçPC’den fc26 oynamak için dualsense 5 mi alayım xbox mı arada god of war ve rdr2 gibi oyunlarda oynayacağım fc26 da ful destek oynayabilir miyim
İthalatçı garantili alırsam sorun olur mu peki hocamUyguna dualsense 5 Bulabılırsen Al Geç
İthalatçı garantili alırsam sorun olur mu peki hocam
Bu da ithalatçı garantili bütçemi aşmıyor distribütör garantili 4500 lira vatan ve itopya daBütçenizi Aşıyormu Bu FİyatSony DualSense PS5 Oyun Kolu Beyaz
Sony DualSense PS5 Oyun Kolu Beyaz en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Hocam sitelerde yazmıyor nasıl anlayabilirim versiyonunubence dualsense5 al bulabilirsen v3 v4 v5 falan olsunAlırken
illa bu ikisinden birini mi alman lazım hocam başka kollarda var. ama ben 3 sene önce xbox 9.nesil aldım arada bi garantiye yolladım sıfırını yolladılar hepsinde şuan hala kullanıyorumPC’den fc26 oynamak için dualsense 5 mi alayım xbox mı arada god of war ve rdr2 gibi oyunlarda oynayacağım fc26 da ful destek oynayabilir miyim