Çözüldü✓ Pc için dualsense 5 mi xbox 9. Nesil kol mu almalıyım

Reaksiyon skoru
0
PC’den fc26 oynamak için dualsense 5 mi alayım xbox mı arada god of war ve rdr2 gibi oyunlarda oynayacağım fc26 da ful destek oynayabilir miyim

Dualshock 4 kullandım 2 sene önce o zamanlar ekstra bi uygulama falan indiriyorduk şuan düzeldi mi acaba o durum dualsense 5 sorunsuz çalışır mı acaba bazı videoların altında fc de online modda çalışmıyor diyenler var kafamı karıştıran kısım ora

Bütçenizi Aşıyormu Bu Fİyat
Bu da ithalatçı garantili bütçemi aşmıyor distribütör garantili 4500 lira vatan ve itopya da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence dualsense5 al bulabilirsen v3 v4 v5 falan olsunAlırken
Hocam sitelerde yazmıyor nasıl anlayabilirim versiyonunu

PC’den fc26 oynamak için dualsense 5 mi alayım xbox mı arada god of war ve rdr2 gibi oyunlarda oynayacağım fc26 da ful destek oynayabilir miyim
illa bu ikisinden birini mi alman lazım hocam başka kollarda var. ama ben 3 sene önce xbox 9.nesil aldım arada bi garantiye yolladım sıfırını yolladılar hepsinde şuan hala kullanıyorum

dualsense 5 ile oynuyorum. Hiç uygulama muygulama yüklemedim. Gayet iyi çalışıyor. Youtube kanalımda çektiğim araba videoları dahi var. Yani kontrolde sıkıntı oluşmuyor. Bakmak istersen kanal:https://www.youtube.com/@suty.1s

Hocam 2 kere Amazon depodan aldım 1 tanesini 2850 tl ye bilkom 1 tanesine 3500 tl ye oda bilkom olarak aldım ve ürünlerin sadece kutusu açılıp geri kapatılmıştı düşünürsen Amazon depoya da bakabilirsin

Bütçenizi biraz arttırabilirseniz Flydigi Vader 5 Pro tavsiye ederim.

Geri