1000 tl klavye önerisi

erenbyk

80+
Reaksiyon skoru
4
MERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK

Hot-swap yok ama manyetik switch içeriyor. Düz red switch klavyelerden daha uzun ömürlü olacaktır.

Veya %60 olarak Havit klavyeleri de alınabilir. Ama manyetik switch bu fiyata çok daha mantıklı.

Boyutu uygun gelmediyse ise şunlara bakın. Red switch %75 klavyeler.

Membran %100 klavyeler:

gamepower lyra rgb ye de bakabilirsin yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok

Hot-swap yok ama manyetik switch içeriyor. Düz red switch klavyelerden daha uzun ömürlü olacaktır.

Veya %60 olarak Havit klavyeleri de alınabilir. Ama manyetik switch bu fiyata çok daha mantıklı.

Boyutu uygun gelmediyse ise şunlara bakın. Red switch %75 klavyeler.

Membran %100 klavyeler:
BİRAZ GEÇ BAKABİLDİM AMA ÇOK SAĞOL YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN BU KADAR DETAYLI Bİ SEN SENDEN GÖRDÜM :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower lyra rgb ye de bakabilirsin yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok

SAĞOL AKLIMDA BULUNUR GÜZEL ÖNERİ İÇİN

BU MARKAYI HİÇ BİLMİYORUM AMA ÖNERİ İÇİN SAĞOL

MERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK
Havit Gamenote KB870L RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi

Gamepower'dan daha iyi bir marka onu söyleyeyim.
Bavulcu firması, firma size ait değilse açıkcası üretim tarafında Gamepower'a güvenirdim. Blueforce alacağım ₺700 çekip şunu alırım yani hepsi yay sesli dandik ürünler olacaktır.

Bu arada bunu önermiyorum. Örnek amaçlı attım.

Fiyatlar çoşunca 1-2 yılda bir yeni açılan bavulcu firmalar, eskiden beri marka yapan bavulcu firmalara göre daha yeniler. Yani kronik sorunlar, bu üretimde hangi Çinli beni kazıklamadan üretir vb. çok iyi bilmiyorlar. Bu yüzden 1-2 yılda bir Blueforce gibi farklı markaların ürünlerine para vermem. Önce her ne kadar iyi hatırları olmasa da Rampage, Gamepower veya Redragon, Havit (bunlar direkt Çinli fabrikada üretip, burada kendileri satıyor) gibi markalar gibi ya fiyat ya da bir modelde iyi işler yapsınlar bakılır.

Geri