Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

sakal ve göğüs kılların çıkmaya başladıgı zaman duruyor boy uzaması net olmasada benim yakın çevremden gözlemlerim bu bide 170 o kadar kısa değil hocam iyi yanından düşünün şimdi spor salonuna gitseniz kısa sürede çok güzel vücudunuz olcak
biraz alakasız hocam benim sakal 13 yaşımda çıkmaya başladı 18 e kadar uzadım ama 1.70 de kaldım bende

Çok komik kardeşsin bu kafayla bir ömür geçiremezsen allah selamet versin. Kolay gelsin işin zor
Valla sen bu kadar sene yasamissan bir sekilde bizde buluruz bir yolunu sen dert etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz alakasız hocam benim sakal 13 yaşımda çıkmaya başladı 18 e kadar uzadım ama 1.70 de kaldım bende
Hocam ayni kaderi paylasiyoruz belki erken ergenlikle hormonlar daha dengesiz olduğundan böyledir

yani kadinlar için boy uzatma ameliyatına gireceksin? sadece ideal diye adlandırılan şey bu olduğu için..
Toplumda yüzyıllardır uzun boylular dominantlığı temsil etmiyormu ? Evet toplum tarafindan oyle bir manipule ediliyoruzki hayatimizi etkiliyor ister istemez

Bende 17 yaşında 170 im tabi bir tık daha uzun olsa iyi olurdu ama arkadaşlarımla aynı veya 2,3 cm fark olduğu için bir huzursuzluk hissetmiyorum.he tabi dışarıda iken bazı uzun boylu kişileri görünce tabi insan ister istemez bi hoşuma gidiyor ama çokta önemli bişi değil bence.şükür etmeliyiz her halimize,sağlığımız yerinde olmasına her zaman.Sen boyunun uzun olmasını isterken bir başkası eski sağlığına kavuşmak istiyor olabilir.🙂
Haklısın usta ben sadece ekstra olarak yolu varsa uzatmak istedim çok acili bir ameliyatmis ve eski sagligina kavuşman zormuş

kızlar boya bakmıyor bro, muhabbet sarmıyorsa diye bahaneleri o.
ayrıca elinde olmayan özelliklerinden ötürü senle konuşmak istemeyenle zaten hiç olma işin sonunda mutlu olmazsın.
ağzın laf yapsın yeter.
Usta ama ilk baktiklari seylerden biri o aslinda muhabbetinin sarip sarmamasi icinde boy diğer faktör değilmi yani muhabbet etmeye firsat kazanmak için uzun boy önemli ama tabi bu seceneklerden birisi ve haklisin beni ben olduğum için sevmeyen biriyle işim olmasin daha iyi ama uzaktan bakinca boy rolu iş yapiyor diye insan bir huzursuzlaniyor

sakal ve göğüs kılların çıkmaya başladıgı zaman duruyor boy uzaması net olmasada benim yakın çevremden gözlemlerim bu bide 170 o kadar kısa değil hocam iyi yanından düşünün şimdi spor salonuna gitseniz kısa sürede çok güzel vücudunuz olcak
Zaten gidiyorum evet vucud gelistirmem uzun insanlara kiyasla daha kolay yani usta cok inandirici gelmedi benim 13 yasimdan beri sakalim gogus kilim cikiyor ama bilmiyorum belki gerceklik payi vardir

Son düzenleme:
uzarsın 17 yaşındasın daha bekle

Toplumda yüzyıllardır uzun boylular dominantlığı temsil etmiyormu ? Evet toplum tarafindan oyle bir manipule ediliyoruzki hayatimizi etkiliyor ister istemez
etkiliyorsa sende sistemin kölesi olmuşsun kankam. matrix izlemeni öneririm. yoksa bu akılla çok yasamazsin

la çok uzun olmak ta iyi değil ki 1.87 yim arabada kafam tavana çarpıyor çukurlarda kasislerde girmeyin bu işlere
Vala ben 1.82 yım bı sıkıntı yaşamıyorum ama daha fazlası iyi değilz zaten sonra bel ağrısı olarak dönüyo

Allah kimseyi toplum idealleri bahanesiyle özellikle kadınların bahanesiyle boy uzatma ameliyatını düşündürecek duruma getirmesin ne komik ve üzücü durumlar ya.

Ayrıca o daha fazlasını isteme, elindekiyle yetinme, başarılı olma konusunu boy ile bagdaştırmışın sjsjs başarı paradır boy değil

19 yaşında 1.65 boyum var. Bu kadar kafayı takmaya gerek yok. Eğer mesele kız meselesi ise yüz verme sonuçta boydan ziyade kişiliğin önemli

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 1.70 ama boyumdan rahatsizim gunumuzun ideallerine gore kisayim ve ailedeki tek kisa benim bu durum beni rahatsiz ediyor ortopedi doktoruna gittim yuzeysel olarak yorumlayabilirim dedi baktigindada plaklarin tam kapanmamis ama kapanmaya baslamis dedi 2-3 cm daha uzarsin dedi ama cok inandirici gelmiyor sizede sormak istiyorum uzatma ameliyati mantiklimi sonuclari cok agirmi yada boy uzatmak icin tavsiyeniz varmi sigara alkol kullanmiyorum haftada 3 gun spor yapan biriyim 13 yasindayken 1.68 dim cok az uzadim 3 yilda anca 3 cm 2 cm felan uzadim bir anda uzayip bu boyda kaldim.ne yazikki ve psikolojik olarak cok etkiliyor beni gunumuzde idealler 1.80 ken ailemdeki en kısa olan abim bile 1.80 ken ben 1.70 im napmaliyim boy uzatma ameliyati mantiklimi yada en azindan 1.75 olma ihtimalim varmi
Boyun kısa değil. Cüce değilsin sonuçta cüce olsan onda zaten bir türlü hastalık denebilecek bir şey anormallik. Fazla takma kafana. Ameliyat sadece görüntünü değiştirir pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta vücudun doğasına aykırı bir şey. Ne demişler kalçası yere yakın olandan korkacaksın. O yüzden takma dersen yine de usamak istiyorum. Erken uyu en geç 10 da uykuya dalmış ol sürekli esneme yap. Bir kaç cm uzun görünmenin sağlar uzamaya da etki eder.

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 1.70 ama boyumdan rahatsizim gunumuzun ideallerine gore kisayim ve ailedeki tek kisa benim bu durum beni rahatsiz ediyor ortopedi doktoruna gittim yuzeysel olarak yorumlayabilirim dedi baktigindada plaklarin tam kapanmamis ama kapanmaya baslamis dedi 2-3 cm daha uzarsin dedi ama cok inandirici gelmiyor sizede sormak istiyorum uzatma ameliyati mantiklimi sonuclari cok agirmi yada boy uzatmak icin tavsiyeniz varmi sigara alkol kullanmiyorum haftada 3 gun spor yapan biriyim 13 yasindayken 1.68 dim cok az uzadim 3 yilda anca 3 cm 2 cm felan uzadim bir anda uzayip bu boyda kaldim.ne yazikki ve psikolojik olarak cok etkiliyor beni gunumuzde idealler 1.80 ken ailemdeki en kısa olan abim bile 1.80 ken ben 1.70 im napmaliyim boy uzatma ameliyati mantiklimi yada en azindan 1.75 olma ihtimalim varmi
Daha 17 yaşındasın ben o yaşlarda birden bire boy atmaya başlamıştım 20-22 yaşına kadar az veya çok boyun hala uzamaya devam edecektir ki boyun 170 diyorsun gayet normal bir boy diyebiliriz kilonuda 75 civarları çok yağlı olmayan bi fiziğe sahipsen kötü durmuyacağına eminim ve aman diyim ameliyat gibi bi riske girme

1 çok büyük paralar benim bildim o tarz ameliyatlar 2 paradan ziyade o çok büyük paraları alıp üstüne yapalım deseler hayatta gitmem sakat bile kalman hiç kaçınılmaz değil bacak kemiğinimi ne kırıyor yerine takıyor bir şey kalıcı kalmasan bilede belli bi zaman tekerlekli sandalyede sakatlıkta zaten geçiriyorsun bunu anca boyu çok çok kısa birisi yapar boyun hiçte kötü değil gerçi çok çok kısada olsa çok saçma bu boy işine çok takıntılı kafadan sakat biridir yapan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri