I Dug Two Graves
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 659
Son 6 ayın en düşük fiyatı imiş. Satıcı hakkında bilgim yok.
tr garantili değil hocam bunlar ucuz peynir fare kapanında olur ithalatcı garantili yazıyor göründüğü gibiSon 6 ayın en düşük fiyatı imiş. Satıcı hakkında bilgim yok.
kesinlikle katılıyorum f5 pro dan honor 400 pro ya geçtim sarj konusu zaten harika kahvaltı yaparken sarj ederiyorum her sabah bide %30 felan kalıyor performansı ve kamerası çok iyi güzel cihaz5 bin TL farkla daha güvenilir satıcı ve resmi garanti varken alınmaz bence üstat. Kaçak olma ihtimali her zaman var bu tür satıcılarda.
Bütçe 34 bine çıkınca Honor 400 Pro ve S25 FE gibi alternatifler de oluyor o zaman.
Risk almayı seven arkadaşlar olabilir. 5k Az para değil maalesef.tr garantili değil hocam bunlar ucuz peynir fare kapanında olur ithalatcı garantili yazıyor göründüğü gibi
ithalatcı garantili ne oluyortr garantili değil hocam bunlar ucuz peynir fare kapanında olur ithalatcı garantili yazıyor göründüğü gibi
2 yıla donma garantli telefonlar android alınacak sa S serisinden şaşılmamalıSon 6 ayın en düşük fiyatı imiş. Satıcı hakkında bilgim yok.
s25 fe almanızı önerirdir honor Türkiye ye 3 yıl garanti desteği verdi oda 2.yılda kesmeyeceği bile muammakesinlikle katılıyorum f5 pro dan honor 400 pro ya geçtim sarj konusu zaten harika kahvaltı yaparken sarj ederiyorum her sabah bide %30 felan kalıyor performansı ve kamerası çok iyi güzel cihaz
bütce nedir maksimum17.500tlye a36 alınır mı dostlar?
Maks bütçe 17.500 oda a36 için zorladığım için2 yıla donma garantli telefonlar android alınacak sa S serisinden şaşılmamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25 fe almanızı önerirdir honor Türkiye ye 3 yıl garanti desteği verdi oda 2.yılda kesmeyeceği bile muamma
bütce nedir maksimum
sigorta bir halta yaramıyor boşa yaptırmışsınithalatcı garantili ne oluyor
+1 yıl sigorta ile 15t pro 50kya patladı bana mi store mağazasından aldım
Onu IMEI kontrol ile bakılabilir ama satıcı sonra değişim kabul eder mi uğraştırır tabi orasısakın xiaomi ithalatçı almayın çoğu yd cihaz tr kayıtlıymış gibi kayıt sistemi yapıyorlar