🔥İndirim Xiaomi 15T 256 GB Gri - 29.000TL

5 bin TL farkla daha güvenilir satıcı ve resmi garanti varken alınmaz bence üstat. Kaçak olma ihtimali her zaman var bu tür satıcılarda.
Bütçe 34 bine çıkınca Honor 400 Pro ve S25 FE gibi alternatifler de oluyor o zaman.

5 bin TL farkla daha güvenilir satıcı ve resmi garanti varken alınmaz bence üstat. Kaçak olma ihtimali her zaman var bu tür satıcılarda.
Bütçe 34 bine çıkınca Honor 400 Pro ve S25 FE gibi alternatifler de oluyor o zaman.
kesinlikle katılıyorum f5 pro dan honor 400 pro ya geçtim sarj konusu zaten harika kahvaltı yaparken sarj ederiyorum her sabah bide %30 felan kalıyor performansı ve kamerası çok iyi güzel cihaz

imei çakıyorlar sonra güncelleme almaması için fake rom yüklüyorlar. (güncelleyince imei gidiyor o yüzden)
Yurtiçi diye satıyorlar... Devlet denetimi arttırması lazım

Neredeyse çoğu xiaomi telefonu böyle satılıyor ithalat garantisi adı altında.

tr garantili değil hocam bunlar ucuz peynir fare kapanında olur ithalatcı garantili yazıyor göründüğü gibi
ithalatcı garantili ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+1 yıl sigorta ile 15t pro 50kya patladı bana mi store mağazasından aldım

Yanlış Bilgilendirme
2 yıla donma garantli telefonlar android alınacak sa S serisinden şaşılmamalı

kesinlikle katılıyorum f5 pro dan honor 400 pro ya geçtim sarj konusu zaten harika kahvaltı yaparken sarj ederiyorum her sabah bide %30 felan kalıyor performansı ve kamerası çok iyi güzel cihaz
s25 fe almanızı önerirdir honor Türkiye ye 3 yıl garanti desteği verdi oda 2.yılda kesmeyeceği bile muamma

17.500tlye a36 alınır mı dostlar?
bütce nedir maksimum

sakın xiaomi ithalatçı almayın çoğu yd cihaz tr kayıtlıymış gibi kayıt sistemi yapıyorlar

2 yıla donma garantli telefonlar android alınacak sa S serisinden şaşılmamalı

s25 fe almanızı önerirdir honor Türkiye ye 3 yıl garanti desteği verdi oda 2.yılda kesmeyeceği bile muamma

bütce nedir maksimum
Maks bütçe 17.500 oda a36 için zorladığım için

ithalatcı garantili ne oluyor

+1 yıl sigorta ile 15t pro 50kya patladı bana mi store mağazasından aldım
sigorta bir halta yaramıyor boşa yaptırmışsın

Geri