GeForce RTX 2060 D6 6GB GDDR6 192Bit ekran kartı termal ped ve macun bakımı

umut2

80+
Reaksiyon skoru
0
gigabayte GeForce RTX 2060 D6 6GB GDDR6 192Bit
ekran kartım var termla ped ve termal macununu yenilemek istiyorum kart şu anda stres teste 91 ila 93 derecelerde geziyor termal macun olarak

Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS almayı düşünüyorum

pedler için öneriniz nedir hem marka hemde kalınlık olarak. kalınlık için gigabayte nin resmi sitesinden destek hattından yazdım ancak dönüş olmaz muhtemelen
ek olarak işlemciyede bakım yapma istiyorum bu yetermi

En garanti yol eğer nette bulamazsanız bir yerden imkanınız olurda kumpas bulabilirseniz not alıp ona göre termal ped alırsınız aslında bunun için daha kolay termal putty ama daha önce uygulamadım onu da araştırabilirsiniz kullananlar pek memnun değil yada üründen ürüne göre değişiyorda olabilir. termal macun olarak bence o kadar para vermeyin arctic mx 6 kullanın ama karar sizin . temudan termal ped almıştım 0.5 1 ve 2mm en son 6700xt gaming x kartı söktüm içinden çıkan termal pedler ile bendekileri karşılaştırıp kalınlıklarını görüp öyle değiştirmiştim şansıma nette ölçülerinide buldum yabancı bir forumda ama emin olmak istedim .

merhaba termalpedler özelliğini yitirmediyse eskilerini kullanmaya devam etmek en iyisi

1767743082751.webp

icedragon alabilirsin
macun icinde mx6 olabilir, grizzly de olabilir

merhaba termalpedler özelliğini yitirmediyse eskilerini kullanmaya devam etmek en iyisi
Bugun bi açtım elimdeki macunu uygulamak için pedler genel olarak iyi yumuşak ancak 2 parçası tozdan simsiyah olmuş sorun değil ancak ikiside yırtlmış mecbur yenisi ile değiştiricem ki zaten elimde olan macunda bitmiş yenisi ile yenilmem şart oldu ısı değerleri ice uçtu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En garanti yol eğer nette bulamazsanız bir yerden imkanınız olurda kumpas bulabilirseniz not alıp ona göre termal ped alırsınız aslında bunun için daha kolay termal putty ama daha önce uygulamadım onu da araştırabilirsiniz kullananlar pek memnun değil yada üründen ürüne göre değişiyorda olabilir. termal macun olarak bence o kadar para vermeyin arctic mx 6 kullanın ama karar sizin . temudan termal ped almıştım 0.5 1 ve 2mm en son 6700xt gaming x kartı söktüm içinden çıkan termal pedler ile bendekileri karşılaştırıp kalınlıklarını görüp öyle değiştirmiştim şansıma nette ölçülerinide buldum yabancı bir forumda ama emin olmak istedim .
fiyataları kıyasladım hemen hemen aynı fiyata geliyor ikiside. arada 60-70 tl civarı oynuyor

Ekler

• image-1767707892957.webp
    image-1767707892957.webp
    177.8 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Geri