ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,709
Bende aynı fiyata rgblisini aldımalışılacak gibi değil hocam 1 sene önce patriot 32gb cl30 6000mhz rami 3500 liraya aldım
Bende aynı fiyata rgblisini aldımalışılacak gibi değil hocam 1 sene önce patriot 32gb cl30 6000mhz rami 3500 liraya aldım
valla bilsem 1 tane daha alırdım overkill diye 32x2 almamıştım. yeni standart 32gb oldu çok geçmeden 48 64 olurBende aynı fiyata rgblisini aldım
32 yeter ya uzun yıllar o sırada ram krizi çözülür bana 16 bile yetiyordu bence gaza gelmeye gerek yokvalla bilsem 1 tane daha alırdım overkill diye 32x2 almamıştım. yeni standart 32gb oldu çok geçmeden 48 64 olur
çipleri samsung oc yapmak isteyenler için sıkıntı. He yok ben direk alıp takıp çalıştırcam ocla işim olmaz diyorsanız güzel tercihgüzel oluyormuş. tatlı oluyormuş. lezzetli oluyormuş. severiz![]()
valla şuan patirotun 6000mhz cl30 olanı 9900 alınıyorDüşermi fiyatlar acep 1 haftaya bir tane 16gb cl30 alıcam aldıktan sonra düşse fena koyar
O.c ile kimse kolay kolay uğraşmaz uğraşan tayfa da uyguna bulursa yine alır hiç bakmaz çipine bu zamandaçipleri samsung oc yapmak isteyenler için sıkıntı. He yok ben direk alıp takıp çalıştırcam ocla işim olmaz diyorsanız güzel tercih
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla şuan patirotun 6000mhz cl30 olanı 9900 alınıyor
![]()
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MT
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MT PVV516G60C30 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ben az önce şunu 3 taksitle aldım
https://www.hepsiburada.com/adata-a...pc-bellek-p-HBCV00004MIWFI?magaza=Hepsiburada
valla ben bakıyorum hocam ve bakmanızı da tavsiye ederim bayağı fark ediyor çünküO.c ile kimse kolay kolay uğraşmaz uğraşan tayfa da uyguna bulursa yine alır hiç bakmaz çipine bu zamanda![]()
ne kadar fark ediyor hocam oc yapılınca ? expo dışında yapılan ayarların fps açısından ne gibi farklara yol açtığını tecrübe etmedim. Örnekle açıklayabilirmisiniz fikir oluşması açısından?valla ben bakıyorum hocam ve bakmanızı da tavsiye ederim bayağı fark ediyor çünkü
Bpyle alirsan 8 ram olacak 8 ram slotlu anakartın varsa amenna. Yoksa 2 tane alsan da olur 4x16 ile kurtarirsin.(2x16GB) x 4
4 adet alırsak kaç mhz veriyor? Napıcan bu kadar rami diye sormayın 2x32GB kovalıyorum günlerdir ama böyle yapacağım en sonunda.![]()
4 var hocam. ama mhz düşüyor diyolar. yani 4000 mhz falan oluyormuş.Bpyle alirsan 8 ram olacak 8 ram slotlu anakartın varsa amenna. Yoksa 2 tane alsan da olur 4x16 ile kurtarirsin.
İşlemcine bağlı ama 4800-5200MHz bandı oluyor genelde AMD için.4 var hocam. ama mhz düşüyor diyolar. yani 4000 mhz falan oluyormuş.
7950x hocamİşlemcine bağlı ama 4800-5200MHz bandı oluyor genelde AMD için.