21 28 ocak arasında bana ulaşacağını iddia ettiği için alışveriş yaptım. Daha önce satın alan var mı dedikleri doğru çıkıyor mu? Eğer gecikirse patlarız 300tl lik mal için 3000tl müşavir ücreti ödemek istemiyorum
Haberi şimdi gördüm hemen 4 hesap ile sipariş geçtim. Bu hafta 25 tane felan açarım hesap
Az önce de şunu aldım. 6 şubatı geçer büyük ihtimal gelmesi. İlk defa Temu'da ofis koltuğu gördüm ve 1 stok vardı. Kumar oynayıp direk sipariş verdim. Alıntıyı görüntüle
Şarj aleti lazım olan varsa ugreen 45w type c girişli yeni hesap açmaya 202 liraya geliyor.
25w almıştım bunu da alayım dedim kaçırmayın bir daha alışveriş yok gider tr esnafından 1k ya alırsınız
UGREEN 45W GAN USB-C Hızlı Şarj Cihazı, SAM SUNG SFC2.0 Süper Hızlı Şarj 2.0'ı Destekler, 16 Pro Max Switch 2 iPad Nan Telefon Şarj Cihazı Nan Yüksek Çıkış Gücü ile Uyumludur
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
120w şarj destekleyen kablo önerisi olan varmı bir ucu type a olmalı (şarj cihazı girişinden dolayı) (Xiaomi redmi note 11 pro plus kullanmaktayım) bazı kablolar aldım ancak maalesef destek sunmadılar