Shein indirimli ürünler

Türk gümrük politikasıma göre numaranız 30 günde 5 den fazla siparişte kullanılmıştır diyor ne yapcam 2 sipariş oldu acil
Adresindeki kapı no ve darire noyu yer değiştir. Sistem aynı bilgilerle sürekli sipariş verdiğini anlıyor.

21 28 ocak arasında bana ulaşacağını iddia ettiği için alışveriş yaptım. Daha önce satın alan var mı dedikleri doğru çıkıyor mu? Eğer gecikirse patlarız 300tl lik mal için 3000tl müşavir ücreti ödemek istemiyorum

@KingDeViL hocam merhaba, shein için hesap oluşturuyorum, kupon, puan alıyorum ödeme kısmında risk system reject yazıyor buradan nasıl kurturulum?

Şarj aleti lazım olan varsa ugreen 45w type c girişli yeni hesap açmaya 202 liraya geliyor.
25w almıştım bunu da alayım dedim kaçırmayın bir daha alışveriş yok gider tr esnafından 1k ya alırsınız

UGREEN 45W GAN USB-C Hızlı Şarj Cihazı, SAM SUNG SFC2.0 Süper Hızlı Şarj 2.0'ı Destekler, 16 Pro Max Switch 2 iPad Nan Telefon Şarj Cihazı Nan Yüksek Çıkış Gücü ile Uyumludur
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Arkadaşlar ben aldığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım,

Erkek kolye bileklik yüzük seti. Baya kaliteli kullanıyorum. Takılar genel olarak baya ucuz.

Wifi Kamera, 30 TL'ye geliyor bu fiyata kesinlikle alınır.

RGBIC Led 2M almıştım150 TL'ye linkini bulamadım ama biraz baksanız bulursunuz. Bazıları kargoya verilmiyor ama bazıları alınabiliyor.

Monitör arkası led almıştım 200TL'ye onuda bayadır kullanıyorum kesinlikle alınır. Linkini bulamadım.

Şu havyayı aldım 130TL'ye. Türkiye'de 800-1000TL civarı fiyatları.

Deri eldiven 35 TL'ye aldım kullanıyorum kalitesi iyi sadece biraz kokuyor. Yıkayınca koku gitti.

En son şunu aldım 35 TL'ye daha gelmedi ama Türkiye'de 600 TL'ye satılıyor.

Ekran koruyucu ve kılıflar çok ucuza geliyor bakabilirsiniz.

Bi de mini matkap almıştım linkini bulamadım biraz bakarsanız bulursunuz 50TL'ye gelmişti o da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı şeyler alanlar da paylaşırsa iyi olur.
hocam kamerayı nası 30tl ye aldınız bana 700tl gibi bi fiyat çıkarttı

hocam kamerayı nası 30tl ye aldınız bana 700tl gibi bi fiyat çıkarttı
Dostum sadece 1 tane siyah kamera seçeneği olan 30 TL diğerleri pahalıya geliyor. Kargo garantisini kaldırıp puanları kullanırsan 30 a denk geliyor

120w şarj destekleyen kablo önerisi olan varmı bir ucu type a olmalı (şarj cihazı girişinden dolayı) (Xiaomi redmi note 11 pro plus kullanmaktayım) bazı kablolar aldım ancak maalesef destek sunmadılar

Geri