En hızlı interneti kim veriyor?

Turkcell in kampanyası var dün bakmıştım duruyordu.580tl ye 100mbps ben de aktif olarak superonline kullanıyorum.

Bence çekerler 50Mbps sadece bana düşük gelmiyordur herhalde. Başvurup altyapı çekilen yok mu hiç?
binanızda kendiniz gibi düşünen birkaç kişi daha bulup toplu olarak dilekçe yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Tek başınıza dediğim gibi çok zor ama 4 5 kişi toplu olarak altyapı çekildiğinde 1 yıl gibi belirli bir süre kullanma sözü verirseniz eğer halihazırdaki altyapı size çok uzak değilse çekerler yüksek ihtimalle.

Atlantisnet kendi altyapısı olana 10gbit internet veriyor

Ben de onu soruyorum ya gigabitlik altyapıyı hangisi çekiyor. Türknet Gigafiber önerdiler ona başvuracağım başka güzel ne var mümkünse 1000 veya en az 100-200Mbps veren? Bende sadece Türk Telekom fiber var o da en üst pakette bile 50Mbps veriyor zaten pahalı diye 30 kullanıyorum ben.
Bence sen dalga geçiyorsun yorumlarına bakılırsa. Tüm sağlayıcılar kendi fiberlerinde 1000e kadar veriyor. Türk telekom fiber var en üst 50 mbps veriyor diyorsun bu bariz yalan veya bilmiyorsun fiberin var sanıyorsun, fiberin yok senin vdsl büyük ihtimalle.Ayrıca öyle hadi ben gidiyim diyip altyapı çektiremiyorsun bölgendeki türk telekoma gidip başvurman veya superonline türknet gibi yerlere arayarak veya sitelerinden başvurman gerekiyor. Onlarında altyapıyı çekeceği meçhul.

Bence sen dalga geçiyorsun yorumlarına bakılırsa. Tüm sağlayıcılar kendi fiberlerinde 1000e kadar veriyor. Türk telekom fiber var en üst 50 mbps veriyor diyorsun bu bariz yalan veya bilmiyorsun fiberin var sanıyorsun, fiberin yok senin vdsl büyük ihtimalle.Ayrıca öyle hadi ben gidiyim diyip altyapı çektiremiyorsun bölgendeki türk telekoma gidip başvurman veya superonline türknet gibi yerlere arayarak veya sitelerinden başvurman gerekiyor. Onlarında altyapıyı çekeceği meçhul.
Türk Telekom 50 den fazla vermiyor veren firmaları öğrenmek için konu açtım o yüzden.

Altyapı değil paket olarak soruyorum Türk Telekom parasıyla bile 50 den fazla vermiyor mesela.
türk telekom 1000 veriyor ben şu an 100 kullanıyorum en geç 2026 yazında falan 1000 benim olduğum yere gelecek ona geçerim
altyapından kaynaklı o yoksa vermezler yeni çekilmesi lazım

türk telekom 1000 veriyor ben şu an 100 kullanıyorum en geç 2026 yazında falan 1000 benim olduğum yere gelecek ona geçerim
altyapından kaynaklı o yoksa vermezler yeni çekilmesi lazım
Benim altyapımı yeni çektiler sayılır zaten yüksek hızı destekliyordur ama paket olarak satmıyorlar bana dediklerine göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,037
Üyeler
187,613
Son üye
Hikmet5611
Geri