Hangi ram i almalıyım

MoOsFoOsy

80+
Reaksiyon skoru
157
Dostlar kolay gelsin ddr5 sistemin son parçası ram fiyatlar malum şimdilik tek modül 16gb 6000 30cl değerlerine sahip bir ram arıyorum 2 ürün var patriot un ve goodram in patrioun chipleri sk hynix gelme ihtimali olsudu için ben o taraftayım ama aldıktan sonra fiyat düşerse çıldırım ne yapsak ya 😅😅

ya bide şimdi farkettim ddr4 sistemimde mouse hareket ettirince coil sesi geliyor

Dostlar kolay gelsin ddr5 sistemin son parçası ram fiyatlar malum şimdilik tek modül 16gb 6000 30cl değerlerine sahip bir ram arıyorum 2 ürün var patriot un ve goodram in patrioun chipleri sk hynix gelme ihtimali olsudu için ben o taraftayım ama aldıktan sonra fiyat düşerse çıldırım ne
fiyatlar düşmez

Türkiye'de yaşıyorsun neyin fiyatı düşmüş Allah aşkına :D? Ara da bi ram indirimlerine denk geliyorum da saniyede bitiyor, direk patriotu yapıştır bence

2.elde fiyatları 6 7k bu ramlarin(facebook gruplarında)

2.elde fiyatları 6 7k bu ramlarin(facebook gruplarında)
taksitle alıcam ya yoksa 2.elde çok güzel ürünler buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerden geliyor? benim psu da ngeliyor hem normal he mo şekilde :)
Valla ilk kez duydum bu sesi belirli hareketlerde ses çıkıyordu başlangıç menüsünde uygulamaları aşagı yukarı yaparken mesela garip

Ram krizi Dünya çapında yaşanıyor

Amerika'da bile Ram fiyatları yüksek,Fiyatların düşmesini beklemeyin uygun fiyatlı Ram bulursanız hemen yapıştırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,472
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma
Geri