Film önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
72
tek bir adamın hayatla mücadelesi suikast filmi olabilir veya o tarz yada yeniden doğuş gibisinden

suikast değil ama bir adamın hayatta kalması diyince aklıma ilk gelen Cast Away sanırım türkçesi yeni hayat demekti tavsiye ederim adam postacı ıssız adada mahsur kalıyor falan klasik eski başyapıt illa suikast diyorsan geç tabi daha fazla bilgi veremem spoiler olur

suikast değil ama bir adamın hayatta kalması diyince aklıma ilk gelen Cast Away sanırım türkçesi yeni hayat demekti tavsiye ederim adam postacı ıssız adada mahsur kalıyor falan klasik eski başyapıt illa suikast diyorsan geç tabi daha fazla bilgi veremem spoiler olur
ana fikri aslında yani küllerinden doğan bir adam gibisinden motive edicek bir film tarzı

ana fikri aslında yani küllerinden doğan bir adam gibisinden motive edicek bir film tarzı
adam küllerinden doğmak şurda kalsın yeni bir hayata başlıyor sanırım buldum

FedEx isimli tanınmış bir şirkette sistem analist uzmanı olan Chuck Noland şirketiyle ilgili sorunları çözmek için dünya genelinde seyahatler yapmaktadır. Uzun süreli bir ilişkisi olan ve yoğunluğundan dolayı evlenmeye bile fırsat bulamayan Noland Noel gecesi sırasında aldığı bir telefonda bir işi çözümlemek için Malezya'ya gitmesi gerektiğini öğrenir. Yola çıkan adam Güney Pasifik'te uçtuğu sırada uçak bilinmeyen bir sebeple düşer.

Bilincini kaybeden Noland uyandığında kendini ıssız bir adada tek başına bulur. Modern dünyanın nimetleriyle yaşamını sürdürmüş olan çaresiz adam bu adada ne kadar ayakta kalabilecektir?

I am legend

tek bir adamın hayatla mücadelesi suikast filmi olabilir veya o tarz yada yeniden doğuş gibisinden
Nobody
Revenant
Oldboy (biraz sarsıcıdır herkese hitap etmez)
John wick (klasiktir)
Cast Away
Drive
Taxi driver
Leon the professional
Joker de belki biraz ilgini çekebilir

Pp mdeki film. Snitch(muhbir) gerçek hikayeden alıntılanmış abi müthiş bir film ya oğlu uyuşturucu yüzünden hapse atılmış bir babanın çocuğunu kurtarmak için yaptığı şeyleri konu ediniyor. Müzikleri harika ötesi çok güzel müzikleri var

Tam olarak nasil bir sey aradaiginizi anlamadim ilk yazinizda Daha felsefi,belgesel tadinda dramali bir film anladikm sonra alttaki cbirine verdiginiz cevaptran ise aksiyon , heyecanla motivasyon verecek bir film anladim

Bu yuzden bir kac farkli turde ama konusu istediginiz gibi olan film onerecem (Yani en azindan simdilik aklima gelenler bunlar)

-Fight Club (Yani Izledigini varsayiyorum ama izlemediysen mukemmel bir baslangic olur bence)
-Taxi Driver (Fight Club benzer

-The Pursuit of Happyness (bu bir baba ve cocugunun hayyatta kalma hikayesini baz aliyor daha cok)
-The Revenant (Leonardo Dicaprio basrolde olmasi iyi olan filmi 10 kat daha iyi yapiyor zaten XD izlemeni tavsiye ederim)
-A Beautiful Mind (Buda Cok farkli bir film ama istedigine uygun ve cok iyi)
-Rocky (Yani dovuse ilgine arttirabilir belki)

-John Wick (Yani ilk 2 filmi aksiyon motivasyonu verebilir bence)
-Gladiator (Acikcasi dicek bir sey bualmadim izle guzel filimdir XD)

Tavsiyem bildikelerin Haric Hepsini AI'dan Kisa ve net sekilde konusunu iste sonra konusunu begenmesen bile fragmanini izle Ondan sonra izleyip izlemeyecegine karar ver cunku gercekten kapagina gore yargilanmamasi gereken tarzda Kaliteli Sahaserlerde barindiriyor

Geri