❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

bende 6900xt var aslında performansından memnunum ama çok ısınıyor bu yüzden 9070xt ye geçesim var bilemedim

zam gelecek diye aralıkta saldırdık tüm 9070 xt'lere hala zam gelmedi pehh
Hocam bende fiyatlar kopacak diye alelacele 1200W PSU aldım 5070ti veya 9070xt alacaktım. Nvidia kendi hesabından çip krizi üretim kısıtlama falan paylaşınca bunlar dedim oltayı attı bekliyor. Tabi alıştılar madencilik zamanı ekran kartları için millet birbirini dövüyordu 😄.

Almadım ekran kartı PSU da öyle kenarda duruyor süresi dolmadan amazona iade etmeyi bile düşünüyorum daha koliyi bile açmadım içine bakmadım bile.
6800xt ile takıyorum daha 😄😄

Son düzenleme:
Açılmamış PULSE 9060 xt var satmayı deneyip bunu mu alsam acep işlemci 14400f
Kaça veriyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada 4k android Tv'ye baglayabilirim. Bir de almışken uzunca süre bir daha almam. Al sat zaten uğraşamam.
FSR vs çok gerekiyor mu ki? Kaslı bir kart zaten.
Bir de bana bunlar alip alabilecegimiz son pc bilesenleri olabilir gibi geliyor. Ram krizi, cip krizi ayağına bireysel mülkiyet isini sonlandirip her seyi sadece bulut tabanlida acabilecek tabletten bozma seviyede cihazlar alabilecez. Gidisat o yönde
Boşuna çıkarmadılar zaten GeForceNow I şuan ultimate abonelikte 4080 kart ile oyun oynatıyor mesela

Son düzenleme:
Zam zam bitmedi gitti.
Fiyatlaru gole cika
zam gelecek diye aralıkta saldırdık tüm 9070 xt'lere hala zam gelmedi pehh
Zam zam bitmedi gitti.
Fiyatları göke çıkardılar.her sene şu kırız bu kırız bahane adamlar ekran kartı tasarımını modellerini belki 3-4 sene önceden hazır çipleri dahil işine geldimi çıkarıyor.
4080 süper sattım 5080 super bekle bekle yalan oldu iyki altın aldım parasına az daha zorlar ise bir ikinci el 5090 parası çıkar.
2027 hedef bakalım 60 serileri 16 GB ram takar bunlar 😂
Intel b580 aldım 2 sene idare eder.

memnunum ya ben sorun yok millet zam gelmediği için üzüldüm sanmış yatırım amaçlı alanlara kinaye yaptım :D
nasıl karttan memnunmusun sıcaklıklar nasıl

Geri