çok büyük bi kart gercektengüzel fiyat, pure olan 36k satıyor onuda baya iyi nitro+ aynı gibi
Hocam bende fiyatlar kopacak diye alelacele 1200W PSU aldım 5070ti veya 9070xt alacaktım. Nvidia kendi hesabından çip krizi üretim kısıtlama falan paylaşınca bunlar dedim oltayı attı bekliyor. Tabi alıştılar madencilik zamanı ekran kartları için millet birbirini dövüyorduzam gelecek diye aralıkta saldırdık tüm 9070 xt'lere hala zam gelmedi pehh
senin işlemciye yüksek gelir elindeki kart daha uyumluAçılmamış PULSE 9060 xt var satmayı deneyip bunu mu alsam acep işlemci 14400f
Kaça veriyorsunAçılmamış PULSE 9060 xt var satmayı deneyip bunu mu alsam acep işlemci 14400f
Boşuna çıkarmadılar zaten GeForceNow I şuan ultimate abonelikte 4080 kart ile oyun oynatıyor meselaArada 4k android Tv'ye baglayabilirim. Bir de almışken uzunca süre bir daha almam. Al sat zaten uğraşamam.
FSR vs çok gerekiyor mu ki? Kaslı bir kart zaten.
Bir de bana bunlar alip alabilecegimiz son pc bilesenleri olabilir gibi geliyor. Ram krizi, cip krizi ayağına bireysel mülkiyet isini sonlandirip her seyi sadece bulut tabanlida acabilecek tabletten bozma seviyede cihazlar alabilecez. Gidisat o yönde
Karar veremedim yahuKaça veriyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna çıkarmadılar zaten GeForceNow I şuan ultimate abonelikte 4080 kart ile oyun oynatıyor mesela
2kda sıfır bottlenecksenin işlemciye yüksek gelir elindeki kart daha uyumlu
sana aldırdıgım kart uçtu giriş seviye olanları elde kalınca fiyat düşürüyorlar 9070xt pulse ocagın 31 den belli 35 bin tl de iken talep görmeyince eski haline çekildizam gelecek diye aralıkta saldırdık tüm 9070 xt'lere hala zam gelmedi pehh
Zam zam bitmedi gitti.zam gelecek diye aralıkta saldırdık tüm 9070 xt'lere hala zam gelmedi pehh
Satmaya karar verirsen yaz bana anlasabilirsek alabilirimKarar veremedim yahu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2kda sıfır bottleneck
memnunum ya ben sorun yok millet zam gelmediği için üzüldüm sanmış yatırım amaçlı alanlara kinaye yaptımsana aldırdıgım kart uçtu giriş seviye olanları elde kalınca fiyat düşürüyorlar 9070xt pulse ocagın 31 den belli 35 bin tl de iken talep görmeyince eski haline çekildi
nasıl karttan memnunmusun sıcaklıklar nasılmemnunum ya ben sorun yok millet zam gelmediği için üzüldüm sanmış yatırım amaçlı alanlara kinaye yaptım![]()