Ugreen ürünleri var %75 indirimli olanlar. İhtiyacın olanı al.shein'de hiç hesap bile oluşturmadım şuan faydalanabileceğim bir şey var mı yurtdışı alışveriş olayı bitmeden?
Bu gelir miKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Lehim makinesi.
Bir de aldıklarımın fiyatı yüksek. Tercih etmezsiniz.fikir için sadece ürünlerin adını paylaşabilir misin?
Ben hep siparişlerde 100 liralık alıyorumBir de aldıklarımın fiyatı yüksek. Tercih etmezsiniz.
taşınabilir cep tipi kaynak makinesi 5000mah a sınıfı - Temu Türkiye
Temu'da bu taşınabilir cep tipi kaynak makinesi | 5000mah a sınıfı batarya, 2.4a hızlı şarj, akıllı sıcaklık kontrolü ile kaynak seti, l/demir/çelik kaynak için uygun, batarya bakımı ve üretimi ürününe göz atın. Diğer tools & home improvement ürünlerini de beğenebilirsiniz.www.temu.com
akıllı masaj tabancası sessiz darbe 8 başlıklı usb şarj - Temu Türkiye
akıllı masaj tabancası - sessiz darbe, 8 başlıklı, usb şarj edilebilir, bel, bacak ve kalça i̇çin tasarım, i̇deal babalar günü hediyesi, kaslar i̇çin masaj tabancası, şık metalik kaplama, dayanıklı plastik gövde, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
mamidw kablosuz elektrikli yapıştırıcı tabancası 18v - Temu Türkiye
Temu'da bu mamidw kablosuz elektrikli yapıştırıcı tabancası, makita 18v pil ile uyumlu, 20 yapıştırıcı çubuklu kablosuz sıcak eritme kaynak tabancası, yanmaz nozul ve diy tamir aleti, plastik, tamirler, el i̇şleri i̇çin ürününe göz atın. Diğer tools & home improvement ürünlerini de beğenebilirsiniz.www.temu.com
m110 etiket yazıcısı termal etiket yazıcısı gelişmiş - Temu Türkiye
Temu'da bu m110 etiket yazıcısı - termal etiket yazıcısı, gelişmiş kablosuz taşınabilir etiket makinesi, ürünler, adresler, küçük i̇şletmeler, etiketler, ev kullanımı ve mobil/tablet/pc ile i̇lgili i̇çin uygundur, 100 etiket dahildir. ürününe göz atın. Diğer office & school supplies...www.temu.com
Hocam alttaki aşırı iyiymiş alasım geldi keşke daha ekren görseydim.Ben bunu:
Arkadaşım da alttakini aldı, bayağı beğendik.
Essager mi iyi ugreenalmayanlar varsa hala ugren 240w kablo vs alabilirler.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Ben bunu aldım .Sıkıntısız geldi ürün elime bunu alabilirsinHocamla bişey sorucam şerit ledlerde kumanda var ya onun yüzünden bir siparişi iptal etti uygulama heralde ondan mı acaba, eğer aldıklarınız varsa gelen link bırakır mısınız bu 5m olanlardan
Eyvallah hocam sağolasınBen bunu aldım .Sıkıntısız geldi ürün elime bunu alabilirsin