hocam ddu ile ekran karti driverini kaldirip yeniden kurun.şuan iki kabloya aldım ekran kartını kasmalar hala devam ediyor uygulama açınca imleç kasmaya başlıyor
şuan iki kabloya aldım ekran kartını kasmalar hala devam ediyor uygulama açınca imleç kasmaya başlıyor
terbiyesiz herif banlayın ya şunu3080 ti maning yapmamış kart bulmak k. Kız aramak gibi bir şey riske girme derim 4070 ve üstü daha mantıklı olacaktır
Mahallenin pamuklara sarılarak büyümüş abisi. Terbiye abidesi bu mu yani buna mı taktın o kadar sorun dert ahlaksız bir dünya buna mı taktın gerçekten evde mi büyüdün el bebek gül bebekterbiyesiz herif banlayın ya şunu
Son dönemlerde geçen sene kasımda aldım 1 seneyi doldurdu ilk defa şu 3-4 aydır çok pis hatalar alıyorum duruma bağlı bence 3080/4070 saflarına kayarımElimde RX 7900 GRE Sapphire Nitro ekran kartı ver ve hiç memnun değilim sürekli takılmalar fps düşmeleri falan sorunlarlaa boğuşuyorum ve bir türlü çözemedim bu sorunları ve artık nvidia ya geçme kararı aldım sizce 3080 ti kartına geçmek mantıklımı yada 4070 mi alsam daha mantıklı olur bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum