Sistem yükseltme konusunda yardıma ihtiyacım var

yasnirgnn

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar öncelikle merhaba
am4 sistemimi güncellemek istiyorum
değiştirmeyi istediğim parçalarım şu şekilde

Amd ryzen 5 3600
Msi b450 gaming plus max
hyperx fury rgb 16gb 2x8gb 3200mhz

Şimdi bu parçaları satıp üstüne para koyup aşağıda ki parçaları almak ne kadar mantıklı satan arkadaş 20bin istiyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Ryzen 7 5800x3d
Asus rog strix B550F
Corsair vengeance 4*8 32 gb 3200mhz DDR4

kutu ve faturaları tam 2 yıl önce alınmış

Bu parçalari almak için elindekileri satsan kaç koyman gerekiyor üstüne

Arkadaşlar öncelikle merhaba
am4 sistemimi güncellemek istiyorum
değiştirmeyi istediğim parçalarım şu şekilde

Amd ryzen 5 3600
Msi b450 gaming plus max
hyperx fury rgb 16gb 2x8gb 3200mhz

Şimdi bu parçaları satıp üstüne para koyup aşağıda ki parçaları almak ne kadar mantıklı satan arkadaş 20bin istiyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Ryzen 7 5800x3d
Asus rog strix B550F
Corsair vengeance 4*8 32 gb 3200mhz DDR4

kutu ve faturaları tam 2 yıl önce alınmış
sadece işlemci 17 18k zaten eger sorunu sıkıntısı yoksa alınır 4 tane 8gb lık de ram varmıs ıstersen hepsını kullan ıste iksini sat kullan sana kalmış

5700x falan bak hocam o işlemciye o para verilmez, 7800x3d bile 14k.

Bu parçalari almak için elindekileri satsan kaç koyman gerekiyor üstüne
Sarı sitede ki fiyatlara göre benim parçalar ortalama 8 - 10 civarı ediyor 10bine sattım desem 10bin koymam lazım
Bir de şöyle bi durum var 20bin e bunları alırsam sarı sitede ki fiyatlara göre anakartın fiyatı 7bin ramlerin fiyatı 9-10bin civarında işlemci en kötü durum da 5bine gelmiş gibi olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece işlemci 17 18k zaten eger sorunu sıkıntısı yoksa alınır 4 tane 8gb lık de ram varmıs ıstersen hepsını kullan ıste iksini sat kullan sana kalmış
Dimi çok mantıklı geldi bana da sadece işlemci fiyatı 15 16 binden başlıyor
5700x falan bak hocam o işlemciye o para verilmez, 7800x3d bile 14k.
neden böyle dediniz ki bu şekilde işlemci 4 5 bin civarına gelmiş oluyor mantıklı değil mi

Son düzenleme:
Sarı sitede ki fiyatlara göre benim parçalar ortalama 8 - 10 civarı ediyor 10bine sattım desem 10bin koymam lazım
Bir de şöyle bi durum var 20bin e bunları alırsam sarı sitede ki fiyatlara göre anakartın fiyatı 7bin ramlerin fiyatı 9-10bin civarında işlemci en kötü durum da 5bine gelmiş gibi olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dimi çok mantıklı geldi bana da sadece işlemci fiyatı 15 16 binden başlıyor

neden böyle dediniz ki bu şekilde işlemci 4 5 bin civarına gelmiş oluyor mantıklı değil mi
eger sıkıntısı sorunu yoksa alınır

Geri