Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

Bir insan neden 3500 TL gibi anlamsız bir para için suç işler ki, gerçekten çok küçük bir beyni varmış. Git şikayetçi ol, baya düşük zekalı bir ***** gibi bu. Numarası falan da sahte değildir muhtemelen.
Bakın söylediğim gibi olmuş. Bu başlığa yazanlar içinden bile 3 kişiyi düşürmüş. Tr geneli kaç kişiyi dolandırdı kim bilir 🤦🏻‍♂️

dava da uğraştırır ama hiç olmaz ise elinizde haklı olduğunuzu gösterir bir kanıt olur ki genelde dolandırıcılar bulaşmaz böyle kişilere...
Uğraştırıcı ve uzun olduğu için bu kadar çok dolandırıcı var. Kanıt ortada direkt işlem yapılsa sorun olmayacak. Süreç yıllar alabiliyor.

Bakın söylediğim gibi olmuş. Bu başlığa yazanlar içinden bile 3 kişiyi düşürmüş. Tr geneli kaç kişiyi dolandırdı kim bilir 🤦🏻‍♂️
Ben aradan 2 saat geçtikten sonra uyandim garanti bankama bağlı şubemi aradım dedim böyle böyle iptal ediceklerini söylediler 24 saat e geçer dediler geçmedi bugün yine aradım ne zmaan yatacağı belli değil dediler bakalım bide reşit degilim ben birşeyde yapamıyorum geçmiş olsun hepimize

bir işlemciyle bunları yapan bi kaç ayfonda katsa acaba günlük 100bin tl vurgun yapar mı diye düşünmeden edemiyorum ... :( yazık...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aradan 2 saat geçtikten sonra uyandim garanti bankama bağlı şubemi aradım dedim böyle böyle iptal ediceklerini söylediler 24 saat e geçer dediler geçmedi bugün yine aradım ne zmaan yatacağı belli değil dediler bakalım bide reşit degilim ben birşeyde yapamıyorum geçmiş olsun hepimize
bak benden sana abi tavsiyesi :) bunu babana anlat hatta sana dayak atsa da anlat ki hiç unutamayacağın bir ders olsun :D saklarsan senin en büyük zaafın olabilir ve kendine güvenin sarsılır, kendini basit, hakkını arayamaz, korkak bir kişiliğe gömersin. net açık ama sonuçlarına katlan hem belki baban bu işi düzletebilir, tanıdıkları varsa :D

Son düzenleme:
Yani şunu söyleyeyim çok güzel olmuş dolandırılman sebebini söyleyeyim 2026 yılında ve Türkiye'de yaşıyorsun birine hiçbir kanıt veya güvence olmadan ki bunlar Olsa bile direkt olarak para gönderiyorsun. Yani yanlış anlama ama dolandırılmayı hak etmişsin zaten sahibinden'in param güvende veya birçok ikinci el alışveriş sitesindeki güvenli satış sistemini kullanıp 300-500 lira komisyondan kaçmak yerine dolandırılmayı tercih etmişsiniz ama işin özüne Gelecek olursak bunun gibi karaktersiz heriflerin hepsi Siz şikayet etmiyorsunuz diye Şu an bunu yapmaya cürret gösterebiliyorlar ben bundan 2 yıl önce aynı şekilde dolandırıldım dersimi aldım evimin hemen 3 Sokak üstünde karakol vardı Gittim Aynen senin yaptığın gibi konuşmaları karakola verdim şikayetçi oldum Adamın evine savcılıktan tebligat gitmiş Bak daha adam suçlu bulunmadan bunlar oldu adamın eline Kağıt gider gitmez adam daha gidip ifade bile vermeden benim paramın neredeyse iki katı kadarını bana gönderip şikayetimi geri çekmemi istedi Ben de tamam gönder dedim gönderdi ama şikayetimi geri çekmedim Çünkü ben tamam diye şikayeti geri çekeceğime tamam demedim zaten konuşmalarımızın ekran kaydı da duruyordu sonuç itibariyle daha birçok şey yaşandı Yani senin başını ağrımaz sen gidersin şikayet dilekçeni oluşturursun karakolda ekran konuşmalarına vesaire her şeyi verirsin kanıtlarıyla buraya koyduğun gibi sonrasında zaten tüm süreç otomatik işliyor senin dosyanın savcının önüne gitmesi benim Tahminimce iki ay veya üç ay sürer Belki de hemen gider bilmiyorum sonrasında zaten Adamın evine Kağıt gidiyor adam bir ifade veriyor savcı seni haksız bulsa bile şikayet düşüyor diye biliyorum çünkü şikayeti yapan sensin adam haksız bulunmuş zaten adam başına bir şeyler geliyor senin başına ağrımaz ki canım sen oturursun Mesela şu an günümüzde param 3000 lira ama diyelim ki bu dava daha doğrusu dava değil şikayet diyeyim bu şikayet dosyası belki 6 ay uzar 6 ay sonra Senin paranın bugünkü değeri 1000 liraya mı düştü 6.000 lira olarak geri alırsın Hem de bu sayede zararından ödünü vermemiş olursun yani buna bu konuyu okuyan Herkes dikkat etsin yani arkadaşlar başıma bir şey gelir demeyin Eğer haklıysanız ve kanatlarınız varsa gidip şikayetçi olmak zor bir şey değil hukuktan korkmayın devletten korkmayın devlet bizim Devletimiz Hukuk bizim hukukumuz Devletimiz zaten bu yüzden bizim arkamızda Devletimiz zaten bu yüzden var yani kriminal biri geçmişiniz yoksa suçsuz düzgün bir vatandaşsanız hakkınızı savunmak en güzel şey

Geri