Cheazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 731
- Konu Sahibi Konu Sahibi
var hocamwpden yazma şansın varsa wpden yaz
Post automatically merged:
son kısmı emojiyle zaten makarasına dedim. Lise bitti, işte çalışıyorum. Onuda belirttim, yaşım 18. 31 de çeksek geçmiyor aşık olmuşum. Diğer dediklerine katılıyorum.Heee Haftanin Yeni Asigi'da geldi bende nerde kaldi diyordum
Ya bak kardesim alay gecmek icin demiyorum ama her hafta en az 2-3 konu aciliyor Senin gibi asigim cok seviyorum onsuz uyuyamiyorum diyen cogu liseliden olusan ergen grubu
Bak O ilk asik oldugun kizi hatirla yok iste cok seviyom yok iste bilmem ne falan dedin peki simdi sonuc ney ? baska bir kiza asik oldun degil mi ? yani Hayat her zaman karsina birini cikaracak Daha lsiedesin ynai hakaret etmek istemiyorumda ne yasiyor olabilrisinde yok uyuyamiyorum yok bilmem ne diye anlatiyon bak bunlar hep ergenlik hormonlarin yuzunden bana guven kac tane senin gibi arkadasim vardi yatili yurt'a kaliyordum lisede hepsi senin gibi ilk hoslandigi kiza ask oldugunu soyluyor asla ondan baskasina bakmam bilemem ne diyorlardi ama 1 tane kizla iliskisi olduktan sonra artik daha rahat oldular bu konuda ayrilinca giidp yenisini buluyorlar vs..
Yani Kisaca Git 5 Yillik arkadasina durumu anlat yok ben hosalaniyorum knk derse tamam yapcak bir sey yok de sen geri cekil he yok o geri cekilirse okey knk sana ayarlaylim falan derse gidin ayarlayin vs.... Ama eger o istiyorsa gidip kiz icin arkadasini satacak kadar karaktersiz olma '' Çekilmezse de kendi bilir'' dedigin icin dedim son kismi
neyse umarim demek istedigimi anlamissindir ve daha olgunca dusunursun
XD