🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

📱 3 Aylık YouTube Premium kodu
🌟 3 Aylık Exxen Üyeliği kodu
📱 Spotify 4 Aylık Premium kodu
🌊 Trendyol Go Market İndirimi → 600 TL alışverişe 300 TL indirim

---

❓ Nasıl Alırsın?
1️⃣ Trendyol Uygulamasını indir
2️⃣ Kayıt ol
3️⃣ Trendyol Plus’a üye ol → İlk üyelik sadece 1 TL
4️⃣ Üyeliğini al, kampanya kodlarını kullan
Beyler yapıştırınnn yeni hesap açıp alın.
Exxen paketinde Spor var mı?

ilk ay 1. tl miş 1 ay kullansam sonra iptal edebilirmiyim

📱 3 Aylık YouTube Premium kodu
🌟 3 Aylık Exxen Üyeliği kodu
📱 Spotify 4 Aylık Premium kodu
🌊 Trendyol Go Market İndirimi → 600 TL alışverişe 300 TL indirim

---

❓ Nasıl Alırsın?
1️⃣ Trendyol Uygulamasını indir
2️⃣ Kayıt ol
3️⃣ Trendyol Plus’a üye ol → İlk üyelik sadece 1 TL
4️⃣ Üyeliğini al, kampanya kodlarını kullan
Beyler yapıştırınnn yeni hesap açıp alın.
Hepsi itinayle halledildi. Teşekkürler, saygılarr

Amazon 150tl indirim başlığıyla konu açayım o zaman bende. Yeni hesaplara veriyorlar. Aynı hesap öyle düşün
İlk kullanımsa anlamı yok zaten ilk kullanıma özel 3 aylık kod bana düzenli olarak birsürü yerden geliyor kullanamadığım için anlamı olmuyor 😀
Ya birader herkes yararlansın diye konu açmışız çok mu zor teşekkürler demek? Yani bıktırdınız yemin ediyorum insanlar sizin yüzünüzden paylaşım yapmıyor artık. Sana kod geliyor diye paylaşım mi yapmayacağız? Hele yukarda ki ayrı bir kafa. Konunun neresinde yanıltıcı içerik var? 1 liraya kod alıyor musun? Evet. Nokta. Hadi işinize.

Ya birader herkes yararlansın diye konu açmışız çok mu zor teşekkürler demek? Yani bıktırdınız yemin ediyorum insanlar sizin yüzünüzden paylaşım yapmıyor artık. Sana kod geliyor diye paylaşım mi yapmayacağız? Hele yukarda ki ayrı bir kafa. Konunun neresinde yanıltıcı içerik var? 1 liraya kod alıyor musun? Evet. Nokta. Hadi işinize.
Ben artık indirim başlığı açmıyorum. Üstelik karne indirimi adı altında çok güzel fırsatlar yakaladım, kendim değerlendirdim. Siz de bence aynısını yapın. Değmiyor çünkü.
Bu hayat pahalılığı da insanlara üç kuruş faydam olur belki diye konu açtım, yemediğim hakaret kalmadığı gibi üzerine de şikayet edilip Ceza puanı aldım.

Geçerliliği ne zamana kadar ?

Ben artık indirim başlığı açmıyorum. Üstelik karne indirimi adı altında çok güzel fırsatlar yakaladım, kendim değerlendirdim. Siz de bence aynısını yapın. Değmiyor çünkü.
Bu hayat pahalılığı da insanlara üç kuruş faydam olur belki diye konu açtım, yemediğim hakaret kalmadığı gibi üzerine de şikayet edilip Ceza puanı aldım.
Forum adminleri bu tarz tiplere ceza vermesi lazım gerçekten. İyice sıktı bu durum.
@Mehmet Yılmaz

Market için 600/300 kod alabilen var mı? Az önce plus üyesi oldum ama market kodu görünmüyor. Kaldırdılar mı acaba?

Geri