ocak 5'de aldığım kargo günler once elime ulaştı 6 ve 7sindw verdiklerim hâlâ havaalanındasakin olun bence millet sineğin yağını çıkartıp ev düzdüğü için gümrük şuan kilittir. bu haberden sonra almayacak adamlar bile alışveriş yaptı.
Bu ambilight alınır mı reis %75 gelmiyor bunaAmbilight alanlar atsa hangisini aldığınızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 Adet 24/27 LED Arka Aydınlatmalı Ekran Işık Şeridi, Ekranla Senkronize Olur, Oyun Odası Dekorasyonu ve Bilgisayar Dekorasyonu İçin
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
benimde öyle şuan. mecbur bekleyeceğizocak 5'de aldığım kargo günler once elime ulaştı 6 ve 7sindw verdiklerim hâlâ havaalanında
Ben de bunu aldım ama inşallah böyle gelmez neon led gibi gelir.Bu bare light seçeneğindeki ürün galibaBu ambilight alınır mı reis %75 gelmiyor buna
Bide şey dicem bu dijital saatler geçermi aksesuar olarak
görsellerinden bak satın alan adamların reis. Ben üstteki ambilight a takıldım 200 TL'ye iyi midir? diyeBen de bunu aldım ama inşallah böyle gelmez neon led gibi gelir.Bu bare light seçeneğindeki ürün galiba
böyle bir görsel de gördüm bana bunun 27 olanı gelir muhtemelengörsellerinden bak satın alan adamların reis. Ben üstteki ambilight a takıldım 200 TL'ye iyi midir? diye
zaten çok ucuz ben yasa yürürlüğe girsin nasıl oluyor diye ucuz bir şey söyleyeceğimgümrüge yetisemezsek iade mi oluyor paramız yoksa cop mu
Kargo şirketlerin gümrüğe belli sayıda paket sunma sınırı vs olabilir belkiBir ihtimal kuponlarla vergisi düştüğü için başımıza iş açabilirler veya yoğunluktandır
Aynen çok fena kitlendiksakin olun bence millet sineğin yağını çıkartıp ev düzdüğü için gümrük şuan kilittir. bu haberden sonra almayacak adamlar bile alışveriş yaptı.
yada gerçekten depo vs. ücretlerini ödetecekler herkes iade edecek ürününüKargo şirketlerin gümrüğe belli sayıda paket sunma sınırı vs olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen çok fena kitlendikbunun çözümü ocak ayında verilen tüm kargoların geçmesi gibi duruyor