🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Ne kadara aldın
Yaklaşık 15:20 gün boyunca geçen kasım indirimlerinden bu tarafa 7400 TL civarlarında MediaMarkt sattı en ucuz hatta 7000 TL’nin az altına da indi ama satıcı hep MediaMarkt’ idi kuponla beraber n11 üzerinden satıcı MediaMarkt 6800 TL’ye geldi şu anda biraz yüksek ama yine kampanyaya girecektir

Yaklaşık 15:20 gün boyunca geçen kasım indirimlerinden bu tarafa 7400 TL civarlarında MediaMarkt sattı en ucuz hatta 7000 TL’nin az altına da indi ama satıcı hep MediaMarkt’ idi kuponla beraber n11 üzerinden satıcı MediaMarkt 6800 TL’ye geldi şu anda biraz yüksek ama yine kampanyaya girecektir
2 katı fiyatı var gelmişsin ne anlatıyorsun :).

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Hocam bu monitör ile anlattığın monitör aynı seviyede mi sence ? Bende de 2k monitör var yan ekran olarak pivot olanı aldım hiç monitörüm olmasa fp diye yine tercih ederdim

Pivot olanı geldi bu şekilde duruyor ölü piksel vs çıkmadı
19544.webp

bi klavye mouse a millet 2.5-3 bin istiyo monitörü adamlar 3e veriyo monitörüm olmasa kesin alırdım aşırı ucuz

Osman kardeşim neden güldün ya böyle her şeye gülüyor musun sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 katı fiyatı var gelmişsin ne anlatıyorsun :).
Soruldu sen ucuz ürüne bakabilirsin sorulduğu için anlattım

Hocam bu monitör ile anlattığın monitör aynı seviyede mi sence ? Bende de 2k monitör var yan ekran olarak pivot olanı aldım hiç monitörüm olmasa fp diye yine tercih ederdim
Sorulduğu için anlattım aynı seviyede değiller tabi ama soran arkadaşlar oldu

Televizyon yapacam, alınır mı ?

Bu fiyatlara yakın viewsonic gibi dünya çapında olan bir Marka dururken pek mantıklı gelmiyor ben viewsonic 27 inç 2K aldım MediaMarkt‘tan kampanyadaydı geçen tek kelimeyle efsane
Bu mesajına Ne kadara aldın diye soran benim zaten.Ama durduk yere gelşo bu fiyatlara yakın diyerek 3k lık monitörle 7k lık monitörü kıyaslayan da baya komik olan sensin :)

Osman kardeşim neden güldün ya böyle her şeye gülüyor musun sen

Soruldu sen ucuz ürüne bakabilirsin sorulduğu için anlattım

Sorulduğu için anlattım aynı seviyede değiller tabi ama soran arkadaşlar oldu
Kim sordu abicim bağırtma ya

Benim aldığım ürün de elime ulaştı.Pivot olanı aldım hepsiburadadan.Kardeşim için aldıö fqzlasıyla memnun kaldı.Kendim de yan monitör asus v249q ana monitör KTC 2k ips monitör kullanıyorum onlarla karşılaştırdığım zaman da rahatsız olmadım hiç.İhtiyacınız varsa alın bence.Satıcı hepsiburada oldupu için de sorun olmaz zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri