VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Gaming Trio modeli Paraf ile 43-44'e gelse alırdım ama 49 olunca vazgeçtim hak etmiyor bence o parayı, 39'a Inno3D alıp geçtim. 5070 Ti PCB'leri sağlam oluyor ısınma sorunlu bir kart yok diye biliyorum bence değerlendirin. 39'a bi daha zor düşer diye düşünüyorum 6 taksitle
Bilemedim ya, elimde gaming oc 4080 var, yeni seri olsun diye 5070 ti alayım dedim de inno hiç göze hitap etmiyor

Şu kartın piyasada olduğunu bilen yok mu anlamadım Passmark testleri bile yok hep XT modeli çıkıyor karşıma bunda XT ibaresi yok sanırım farklı kart, fiyatı iyi gibi duruyor normal XT ile performans olarak çok farkı yoksa

Yanlış Bilgilendirme
Şu kartın piyasada olduğunu bilen yok mu anlamadım Passmark testleri bile yok hep XT modeli çıkıyor karşıma bunda XT ibaresi yok sanırım farklı kart, fiyatı iyi gibi duruyor normal XT ile performans olarak çok farkı yoksa

bu kart XT

4080den 5070ti'a geçmezdim acıkcası
Superleri beklemeni tavsiye ederim
5070 Ti bile 16GB Vram'e sahip olduğu için iptal edildi, super beklemeyin çünkü çıkmayacak.

Bilemedim ya, elimde gaming oc 4080 var, yeni seri olsun diye 5070 ti alayım dedim de inno hiç göze hitap etmiyor
Bence garanti durumuna bakın. Önümüz belirsiz olası bir arızada tamir maliyetleri yüksek olabilir. Elinizdeki kartın gartın garantisi varsa asla maceraya girmeyin. Gaming OC çok iyi bir seridir, 5000 serisindeki problemler de yok 4000 serisinde.

Garantisi yoksa belki geçilebilir. Bende de Zotac 4070 Ti Super var canavar gibi çalışmasına rağmen 5070 Ti sipariş verdim kampanyayı görünce. İkinci elden peşin olarak satıp birkaç bin tl eklemem yetecek ki taksitli falan olduğu düşünüldüğünde kafaya takılacak bir maliyet değil, iki yıl kafam rahat olacak.

Bu fiyata değmez 15 16 ya 16 GB XT modeli satılıyor. Buna 10 basar

Ekran Resmi 2026-01-17 03.22.50.webp

5k da puan gelirse bu sekil almak cok mantikli dramli mis gibi ssd + 9070xt 35k. bu zamanda güzel fiyat

Alıntıyı görüntüle
5k da puan gelirse bu sekil almak cok mantikli dramli mis gibi ssd + 9070xt 35k. bu zamanda güzel fiyat
EN iyi 9070xtler icerisinde gosteriliyor. Hayirli olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamdan korkup inno3D 5080 OC olan modeli aldım. Vatan inno satıyorsa iyidir demekki. İnno göze hitap etmiyor ama cüzdana çok güzel hitap ediyor, yapacak bi şey yok...
HAyirli olsun hocam. Performansi icin tas gibii gorunus olarak hay tipine sokam tarzinda bir kart:)

Geri