Öneri Kablosuz-Kablolu Kulak Üstü Kulaklık

swan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
BÜTÇE :2000-3000 TL
Arkadaşıma Kulaklık alacazda Kablolu veya Kablosuz ama kablosuz tercihimiz
pedi derisi filan dökülmesin kumaş da olabilir mikrofonu güzel vs önerilerinizi bekliyorum
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık bunu buldum bu sizce nasıl

BÜTÇE :2000-3000 TL
Arkadaşıma Kulaklık alacazda Kablolu veya Kablosuz ama kablosuz tercihimiz
pedi derisi filan dökülmesin kumaş da olabilir mikrofonu güzel vs önerilerinizi bekliyorum
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık bunu buldum bu sizce nasıl
mchouse x9 ullanıyorum şuan stok bi var bi yok ama çok memnunum. fiyatına göre de sundukları çok premium

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
mchouse x9 ullanıyorum şuan stok bi var bi yok ama çok memnunum. fiyatına göre de sundukları çok premium
bende onu bekliyordum 1 ay kadar gelmeyimce v9 prosunu aldım memnunumda işte fiyatları çook uçukk

bende onu bekliyordum 1 ay kadar gelmeyimce v9 prosunu aldım memnunumda işte fiyatları çook uçukk
v9, v9pro dan daha iyi diyolar bilmiyorum kendi sitesinde de öyle lanse edilmiş. kutu içeriği falan da daha premium. kırmızı diye aldık pembe geldi ama güzel çok memnunum

öylede bende alacaktım ama işte fiyatları pahalı olmadan alayım dedim

Kanka v9 arıyorum mchose de stok yok ya şuan var mı kendi fiyatından alabileceğim satıcı falan
stok yok şuan hiç bi yerde. zaten getirirse bi gamingentr getirir. birisi desteğe sorduğunu yılbaşından sonra geleceğini belirttiklerini söyledi ama henüz gelen bişe yok. kırmızı pembe diye almayanların gözü yaşlı mis gibi prenses prenses kullanıyorum sjkbnfvjsnbvjn. gelse de fiyat yükselir büyük ihtimalle ama steelserieslerden falan çok daha makul olur

stok yok şuan hiç bi yerde. zaten getirirse bi gamingentr getirir. birisi desteğe sorduğunu yılbaşından sonra geleceğini belirttiklerini söyledi ama henüz gelen bişe yok. kırmızı pembe diye almayanların gözü yaşlı mis gibi prenses prenses kullanıyorum sjkbnfvjsnbvjn. gelse de fiyat yükselir büyük ihtimalle ama steelserieslerden falan çok daha makul olur
bu atk n9 pro var hocam 3k fiyatı var wrait sitesinde ondan alim mi sence? Genellikle müzik dinlemek ve fps oyunları için oynuyorum aşırı üst düzey gerek yok şuan mesela gamepower medusa kullanıyorum kulaklık olarak bu kalitede olsa ses ve mikrofon olarak bana yeter alimmi sence?

bu atk n9 pro var hocam 3k fiyatı var wrait sitesinde ondan alim mi sence? Genellikle müzik dinlemek ve fps oyunları için oynuyorum aşırı üst düzey gerek yok şuan mesela gamepower medusa kullanıyorum kulaklık olarak bu kalitede olsa ses ve mikrofon olarak bana yeter alimmi sence?
valla hocam deneyimlemedim hiç atk kulaklıkları. mouse unu kullanıyorum memnunum da. ama kulaklık ayrı bişe bilemem o yüzden

Ben de aldım hocam kağıt üstünde çok iyi özellikleri kullananlardan yorum görmüfüm baya övüyorlardı mchose x9 alıcaktım ama stok olmayınca buna yöneldim bence iyidir

Ben de aldım hocam kağıt üstünde çok iyi özellikleri kullananlardan yorum görmüfüm baya övüyorlardı mchose x9 alıcaktım ama stok olmayınca buna yöneldim bence iyidir
Memnun musunuz hocam atk n9 pro'dan. Şuan gamepower medusa kullanıyorum mesela onun gibi ses kasabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri