Papara hesap kiralama

geçmiş olsun. hemen papara şifreni değiştir,aktifse müşteri hizmetlerini ara.

troll konumu cıddımısınız

burada boşuna yazma git şifreni değiştir ve müşteri hizmetlerini ara

O kadar olurmu kanıtları var para verdiklerime dahil ve verdiklerine hiç bir şey olmamış
Valla beni dolandırdılar araya giden iban sahibi oldu yasadışı paralar senin hesabına geliyor sorumlu sensin bedeli de sen ödersin ama ödersin rahat para tatlı geliyorsa yap knk içerde kafanı vurup dolandırıcı damgasıyla yaşarsın artık her iş görüşmesinde o bakışlara biz sizi ararızlara mahkum olmayı göze alıyorsan beter ol knk ne diyim

Arkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
hesabıma erişemiyorum de geç temsilciye bir şeyler yazdım da biri şimdi gider şikayet eder diye sildim ama ceza gelmezse umursama gelirse kurtarabilirsin para almadığını kanıtlarsan

Kripto tabanlı finans şirketleriyle çalışmamız mevcuttur, işlemin herhangi bi riski yoktur. Bunu diyorlar
kardeşim kriptodan kumar paralarını çekiyorlar işte ne riski yok riski olmasa herif niye hesap için 30k para versin sana kendi hesap açamıyor mu

Arkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
Yarın bir gün adına 30 farklı dava açılacak hepsi için ayrı ceza alacaksın. Kolay yoldan zengin olmayı artık bi bırakın. Kim yattığı yerden günlük 30k alıyor .

Kripto tabanlı finans şirketleriyle çalışmamız mevcuttur, işlemin herhangi bi riski yoktur. Bunu diyorlar
Kumardan akladığımız kara parayı sizin hesabınızla aklamak istiyoruz diyecekleri yok ya paranı da vermezler zaten hesabın kapanır onlar işini hallettikten sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri