Papara hesap kiralama

sen hayatında hiç ifade verip mahkemeye girmiş birisine benzemiyorsun :D
kabahat ne alaka? para cezası diyorsunda kendisi 5-10bin tl oynasa para cezası olabilirdi. Bu arkadaş direk banka hesabını kiralatmış. Suçun ağırlığı, hesabına gelen tutara göre değişse de hapise girecek ve adam öldürmüş gibi yargılama süreci olacak. Affı yok bankalar her hafta sms gönderiyor, eksisözlükde papara kiralama başlığına bakın olmadı forumlarda banka hesabı kiralayanların kaç yıl hapis cezası aldıgına bakın. Yalan bilgi vermeyin!
geçenki af paketini gördün değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle hesabını kiralayan binlerce sazan var hepsini hapse atsan hapiste yer kalmaz

geçenki af paketini gördün değil mi?

böyle hesabını kiralayan binlerce sazan var hepsini hapse atsan hapiste yer kalmaz
zaten hepsi hapiste ayrıca 3 yıl hapis cezası alınca 3 yıl yatmıyorsun ki.
Bu arkadaş sonra ki af paketini mi beklesin :D

ne hapis cezası ya aynı ülkede mi yaşıyoruz torbacılar dışarda tecavüzcüler dışarda bu adamı mı alacaklar
Tecavüzcüler Dışarıda O Zaman Biz Hırsızlık Gasp Yapanları İçeri Almayak :D Daha 2 Gün Önce Atatürk Maskesini Bir Yerlerine Süren Elemanlar Tutuklandı Bugün Sabah Bir Tane Hırt Millete Sataşıyor Durup Dururken Diye Tutuklandı İnstagramda Muhalif Mizah Siyaset Sayfası Distaste Halkı Kin Ve Nefretten Tutuklandı Yani Herkes Tutuklanıyor Buda Tutuklanır

ben mahkemede gördüm ifade de verdim, bu elemana bir şey olmaz özellikle sabıka kaydı yoksa. maksimum işlerler sabıka kaydı
1 dosya dan ceza almaz. ( hapis cezası almaz diye düşünüyorum hagbtan yararlanır )
ama papara hesabından 1-2m tl işlem yapılmış ise 1 dosya açılmaz kaç kişiye para göndermiş ve almış ise ayrı ayrı dosyalar açılır. ( paparadan büyük ihtimal günlük limit kadar işlem yapmışlardır günlük limitte 3-5m tl birşeydir. )

2. dosya açılıp mahkemeye taşındığında ceza alacak ve 1. dosya daki hagb kararı bozulacak ve 2 dosya için hapise girecek. Bu sırada 3. 4. kaç dosya varsa onlar için ayrı mahkemeler açılacak. Kısaca arkadaş içeride olduğu halde davaları devam edecek ve hapis süresi artacak.

1 dosya dan ceza almaz. ( hapis cezası almaz diye düşünüyorum hagbtan yararlanır )
ama papara hesabından 1-2m tl işlem yapılmış ise 1 dosya açılmaz kaç kişiye para göndermiş ve almış ise ayrı ayrı dosyalar açılır. ( paparadan büyük ihtimal günlük limit kadar işlem yapmışlardır günlük limitte 3-5m tl birşeydir. )

2. dosya açılıp mahkemeye taşındığında ceza alacak ve 1. dosya daki hagb kararı bozulacak ve 2 dosya için hapise girecek. Bu sırada 3. 4. kaç dosya varsa onlar için ayrı mahkemeler açılacak. Kısaca arkadaş içeride olduğu halde davaları devam edecek ve hapis süresi artacak.
doğrudur king eksiğim varmış düzelttiğin için teşekkür ederim ama bu ülkede hala pek ipleyeceklerini sanmıyorum, şikayet etmene de gerek yoktu düzeltirdik mesajı

doğrudur king eksiğim varmış düzelttiğin için teşekkür ederim ama bu ülkede hala pek ipleyeceklerini sanmıyorum, şikayet etmene de gerek yoktu düzeltirdik mesajı
Aga Be Olan Uyarıya Oldu

oh oh çok seviyorum böyle konuları okuması çok eğlenceli bi de karşı çıkıyor ya
Benide Güldüren O Oluyor

30kya tertemiz sicil kaydın hayırlı olsun ikinci sınıf insan muamelesi yersin artık hayat boyunca.

Kanka yarın şafak operasyonu ile alınmazsan direkt karakola gidiyosun ben böyle bi bk yedim diyosun. Öncesinden sorsana şunu. Meblağ ya bak eskiden 8-10k ydı 30k ya kiralayan neler yapmıştır.

hocam banka kiralama konusunda savcıların affı yok artık, eskisi gibi değiller acımıyorlar. 3 yıl önce benzer durum arkadaşım için oldu ceza almadı fakat son 1.5 yıldır kim banka kiralamış ise sosyal medya veya çevremdeki hepsi hapis cezası aldı. 1 mahkeme olursa hagbdan yararlanıyor ama 2. 3. de oldugunda hapise giriyor üzücü olan o.

Fakat ben konuyu açan arkadaş için üzülmüyorum. Arkadaş kiralama yapmadan önce konu açsa veya gidip google dan araştırsa ne kadar büyük bir sorunla baş başa kaldığını bu durumu yaşamadan önce bilir ve vazgeçerdi. Fakat açgözlülük ve parasızlık bu duruma getiriyor gençleri. Hapiste yatan gençlerin %50-60i belki bu kiralama yüzünden yatıyor. Neyseki hapis sürelerinde indirim oranı yüksek olan bir ülkedeyiz... 6 ay yatar çıkar tabi 2. mahkeme olmazsa :)

Troll müsün kanki?

hocam banka kiralama konusunda savcıların affı yok artık, eskisi gibi değiller acımıyorlar. 3 yıl önce benzer durum arkadaşım için oldu ceza almadı fakat son 1.5 yıldır kim banka kiralamış ise sosyal medya veya çevremdeki hepsi hapis cezası aldı. 1 mahkeme olursa hagbdan yararlanıyor ama 2. 3. de oldugunda hapise giriyor üzücü olan o.

Fakat ben konuyu açan arkadaş için üzülmüyorum. Arkadaş kiralama yapmadan önce konu açsa veya gidip google dan araştırsa ne kadar büyük bir sorunla baş başa kaldığını bu durumu yaşamadan önce bilir ve vazgeçerdi. Fakat açgözlülük ve parasızlık bu duruma getiriyor gençleri. Hapiste yatan gençlerin %50-60i belki bu kiralama yüzünden yatıyor. Neyseki hapis sürelerinde indirim oranı yüksek olan bir ülkedeyiz... 6 ay yatar çıkar tabi 2. mahkeme olmazsa :)
herkesin elinde slot zaten ortaokulludan emeklisine ülkenin durumu vahim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri