Razer BlackShark V2 HyperSpeed ayarları hakkında yardım

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,558
Selam,
Razer BlackShark V2 HyperSpeed kullanıyorum. Mikrofon ayarlarında kafam karıştı açıkçası.

Bu kulaklıkta hangi ayarları açmak gerekiyor, hangileri kapalı kalmalı?
Amacım Discord + oyun için doğal, net ve patlamayan bir ses almak.

Kullanan varsa:

• Gereksiz olan ayarlar hangileri?
  • Kesin aç dediğiniz bir şey var mı?
  • Discord tarafında özellikle dokunmam gereken bir ayar var mı?

Hazır ayar gibi kullandığınız bir kombinasyon varsa yazarsanız süper olur.
Teşekkürler.

1768918834553.webp

Mikrofonu %100 yapmanı önermem. Ses patlar ve yüksek gelir. Oyunlarda herhalde en ayar olduğum şeydir. Çoğu insan mikrofon ayarı yapmıyor. Basslı basllı konuşuyor ve mute yiyince de etrafa hönkürüyor.

Bunun dışından Enhancements kısmındaki Mic Noise cancellation açılabilir. Arka gürültüyü engelliyor.
Diğer iki ayarı da video, müzik vb. izlerken açıp kapatın. Faydasını gördüğünüz veya hoşunuza gideni açın veya kapatın.
EQ konusunda bir şey diyemem. Çok anlamıyorum.

Ama EQ için EQ APO indirip, şu sitede önerilen ayarları deneyebilirsiniz.

2026-01-20_17-26.webp

Buradaki kodu nereye yapıştıracağını aşağıdaki videoda gösteriyor. Ayrıca kullanıcıların ayarladığı profilleri Auto Eq sol üstündeki Profiles kısmından da değiştirebilirsin. Çok profil olmuyor, gerçi kulaklığın popülerliğine göre. Beğendiğin profili uygula. İleride belki bu şeyleri kurcalayıp anlarsan bu siteye profil de yükleyebilirsin.

2026-01-20_17-29.webp

EQ hakkında daha fazla bilgi için de şu videoya bakın. Video yorumlarında da konudan anlayanların bazı taktikleri var kurcalayın.

Bende düz V2 var. Enhancements kısmındakilerin hepsi orta düzeyde. Mikrofonu da 35-40 arasında kullanıyorum, karşı taraf 50'de bile sesin çok fazla geldiğini söylüyor.

C
Mikrofonu %100 yapmanı önermem. Ses patlar ve yüksek gelir. Oyunlarda herhalde en ayar olduğum şeydir. Çoğu insan mikrofon ayarı yapmıyor. Basslı basllı konuşuyor ve mute yiyince de etrafa hönkürüyor.

Bunun dışından Enhancements kısmındaki Mic Noise cancellation açılabilir. Arka gürültüyü engelliyor.
Diğer iki ayarı da video, müzik vb. izlerken açıp kapatın. Faydasını gördüğünüz veya hoşunuza gideni açın veya kapatın.
EQ konusunda bir şey diyemem. Çok anlamıyorum.

Ama EQ için EQ APO indirip, şu sitede önerilen ayarları deneyebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Buradaki kodu nereye yapıştıracağını aşağıdaki videoda gösteriyor. Ayrıca kullanıcıların ayarladığı profilleri Auto Eq sol üstündeki Profiles kısmından da değiştirebilirsin. Çok profil olmuyor, gerçi kulaklığın popülerliğine göre. Beğendiğin profili uygula. İleride belki bu şeyleri kurcalayıp anlarsan bu siteye profil de yükleyebilirsin.

Alıntıyı görüntüle

EQ hakkında daha fazla bilgi için de şu videoya bakın. Video yorumlarında da konudan anlayanların bazı taktikleri var kurcalayın.

Cevabın için teşekkür ederim hocam, ayrıca bir sorum olucak bu THX özelliğini aktif ediyorum fakat galiba aktif olmuyor
1768926743719.webp

burdan THX SPATIAL AUDIO kısmını seçiyorum otomatik olarak stereo'ya atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,211
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri