schuma_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html bu tarz bir monitör en mantıklı seçim olacaktır
Naptınız hocamhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html bu tarz bir monitör en mantıklı seçim olacaktır
Yok hocam herhangi sıkıntısı yok bu modelin alabilirsiniz. Forumda da sıkça önerilir fiyatına göre çok iyi bir model. Bence bu fiyata çok iyi bir ürünNaptınız hocam? bu fiyata delta E değeri 2 den küçük monitör mü varmış ? hem 260hz hem dci p3 %95 hem Delta E 2den küçük, birde beyaz galiba altın madeni attınız
. bunu ben nasıl gözde kaçırdım ya baya iyimiş,kronik sorunu vs. varmıdır ?
Siyahlar daha iyi diye öyle önerdim hocam.film için va ne alaka la IPS daha iyi değilmi
sağolun hocam 10k 11k bandındakilere bakarım şimdi. Birde 13k 14k vb. vermek bana mantıklı gelmiyor başkasına bir şey diyemem tabi fakat ben 3-4 ay yerine gerekirse fazla beklerim ama üstüne koyup oled almayı denerdim. O yüzden bütçem el versin vermesin IPS olsun VA olsun 4k çözünürlükte değilse monitör 11k üstüne çok çıkmak istemem. Tabi bu Oledlerin fiyatının düşeceği veya en azından 18k 20k bandına gerileyeceğini düşündüğüm için, eğer oledler 30kya fırlarsa oled almaktan mantıksızı yok benim için çünkü neredeyse pc'nin kendisi kadar tutmaya başlayan bir miktarı monitöre vermem.@WestnighT
10-13 bin TL'ye 2K monitör önerisi
İyi akşamlar. Bu bütçeyle monitör almayı düşünüyorum. Daha çok hikayeli oyun oynayacağım, FPS oyunu da oynayacağım ama hangi monitörü almam konusunda kararsızım. Şu an bulduklarım: Samsung Odyssey G65B. KTC 27 H27e6. Gigabyte M27Q2. Bunlardan başka önerileriniz var mı ya da bunlardan...www.technopat.net
Başkan çok uzun olmayan bir süre önce öğrenci indirimleriyle G65B aldım 9600 TL ve peşin fiyatına 4 taksitle, monitör 10/10 hiçbir sorun yaşamadım yorumlarda bahsedilen black smearing vs. vs. hiçbir problem görmedim eğer öğrenci indirimleri devam ediyorsa ve fiyat senin için makul seviyelere iniyorsa şiddetle tavsiye ederim. Bu forumda defalarca konu açıldı G65B'nin VA olmasına rağmen IPS monitörlerle yarışan bir monitör olduğu ile ilgili. Şahsi düşüncem hiçbir elektronik ürünün fiyatı bu ülkede düşmez neyi uyguna denk getirir ve erken çözebilirsen o kadar karlı olursun finansal düşüncelerin ve kendine çizdiğin yol mantıklı. Açıkçası ben 10k altına düşürebildiğim için direkt atladım G65B'ye ve iyi ki de atlamışım kısa bir süre de olsa bana mükemmel bir hikayeli oyun deneyimi yaşattı.sağolun hocam 10k 11k bandındakilere bakarım şimdi. Birde 13k 14k vb. vermek bana mantıklı gelmiyor başkasına bir şey diyemem tabi fakat ben 3-4 ay yerine gerekirse fazla beklerim ama üstüne koyup oled almayı denerdim. O yüzden bütçem el versin vermesin IPS olsun VA olsun 4k çözünürlükte değilse monitör 11k üstüne çok çıkmak istemem. Tabi bu Oledlerin fiyatının düşeceği veya en azından 18k 20k bandına gerileyeceğini düşündüğüm için, eğer oledler 30kya fırlarsa oled almaktan mantıksızı yok benim için çünkü neredeyse pc'nin kendisi kadar tutmaya başlayan bir miktarı monitöre vermem.
çok sağolun takibe alayım şu an baya pahalı ama bende sizin gibi düşürebilirsem uygun fiyata bende alabilirim. Şu an öğrenci indirimi yok baktığım kadarıyla ama belki olur, zaten şu an direkt almayacağım için takip etmeye sürem var sağolun tekrardan.Başkan çok uzun olmayan bir süre önce öğrenci indirimleriyle G65B aldım 9600 TL ve peşin fiyatına 4 taksitle, monitör 10/10 hiçbir sorun yaşamadım yorumlarda bahsedilen black smearing vs. vs. hiçbir problem görmedim eğer öğrenci indirimleri devam ediyorsa ve fiyat senin için makul seviyelere iniyorsa şiddetle tavsiye ederim. Bu forumda defalarca konu açıldı G65B'nin VA olmasına rağmen IPS monitörlerle yarışan bir monitör olduğu ile ilgili. Şahsi düşüncem hiçbir elektronik ürünün fiyatı bu ülkede düşmez neyi uyguna denk getirir ve erken çözebilirsen o kadar karlı olursun finansal düşüncelerin ve kendine çizdiğin yol mantıklı. Açıkçası ben 10k altına düşürebildiğim için direkt atladım G65B'ye ve iyi ki de atlamışım kısa bir süre de olsa bana mükemmel bir hikayeli oyun deneyimi yaşattı.
sağolun 7500lük değerlendirilebilir aslında, sinerjiye çok güvenmiyorum, başka yerde 7500e düşerse düşünülebilir ama markayı hiç duymadım o yüzden emin değilim. Asus olan dün arkadaşın attığı philipsten kötü maalesef.7500
10500
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi için tasarlanan 210Hz (OC) yenileme hızına sahip 27 inç QHD (2560×1440) Fast IPS oyuncu monitörü.www.gaming.gen.tr