Valla üşenmedim deprem çantasından çıkarıp sizin için mutfak terazisi ile tartmaya gittimAcaba tartma imkanınız var mı genelde yurtdışı seyahatlerimde kullanacağım 300gr fln varsa bagaja gereksiz agirlik eklemek istemem
Valla üşenmedim deprem çantasından çıkarıp sizin için mutfak terazisi ile tartmaya gittimAcaba tartma imkanınız var mı genelde yurtdışı seyahatlerimde kullanacağım 300gr fln varsa bagaja gereksiz agirlik eklemek istemem
Çok sağolun gerçekten bayya ağırmış cebime koyarım artık alsam bile bagaj yerineValla üşenmedim deprem çantasından çıkarıp sizin için mutfak terazisi ile tartmaya gittim420.3 gram çıktı bilginiz olsun
ilk mesajımda yazdığım üzere epey ağır ama bu ağırlık içindeki bataryaların kalitesinden kaynaklanıyor yani hafif olsa idi ürün tereddütte bırakırdı ve içiniz rahat olmazdı. Buna rağmen boyutları ideal ve 14.6U x 6.8G x 2.8K ölçülerinde ve hantal bir yapısı yok. Bir de ürün geldiği zaman herkesin yanlış bildiği bir unsur söz konusu ve dijital ekranında çizik var diye iade etmiş bazıları, oysa ki dijital led ekranında çok ince bir tabaka halinde ekran koruyucu var ve onu görmeyenler çizik bu ekran diye yaygara çıkartmış Amazon yorumlarındaÇok sağolun gerçekten bayya ağırmış cebime koyarım artık alsam bile bagaj yerine