🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Dijital Powerbank 649TL

Acaba tartma imkanınız var mı genelde yurtdışı seyahatlerimde kullanacağım 300gr fln varsa bagaja gereksiz agirlik eklemek istemem
Valla üşenmedim deprem çantasından çıkarıp sizin için mutfak terazisi ile tartmaya gittim :) 420.3 gram çıktı bilginiz olsun

Valla üşenmedim deprem çantasından çıkarıp sizin için mutfak terazisi ile tartmaya gittim :) 420.3 gram çıktı bilginiz olsun
Çok sağolun gerçekten bayya ağırmış cebime koyarım artık alsam bile bagaj yerine

Çok sağolun gerçekten bayya ağırmış cebime koyarım artık alsam bile bagaj yerine
ilk mesajımda yazdığım üzere epey ağır ama bu ağırlık içindeki bataryaların kalitesinden kaynaklanıyor yani hafif olsa idi ürün tereddütte bırakırdı ve içiniz rahat olmazdı. Buna rağmen boyutları ideal ve 14.6U x 6.8G x 2.8K ölçülerinde ve hantal bir yapısı yok. Bir de ürün geldiği zaman herkesin yanlış bildiği bir unsur söz konusu ve dijital ekranında çizik var diye iade etmiş bazıları, oysa ki dijital led ekranında çok ince bir tabaka halinde ekran koruyucu var ve onu görmeyenler çizik bu ekran diye yaygara çıkartmış Amazon yorumlarında :)

Gerçekten ağır ve kaliteli hissiyatı var. VOOC hızlı şarj protokolü desteği de var ki ben çok şaşırdım. Realme gt2 proyu tatmin edici hızda şarj ediyor

Bitti sanırım promosyon kodu kredi kartının altındaki yere giriyorduk değil mi Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil diyor

Şaka gibi ya 500 lira ve üzeri sepet isteyen kodu bile bitirmişler, şirketlerin neden kupon dağıtmayıp indirim yapmadığı belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri