❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

27inc monitör kullanmama rağmen pc de kendimize eziyet ediyor musuz.
Konsol oyuncularının bi bildiği varmış gerçekten.

Ps5 daha gelmedi can sıkıntısından pc yi TV ye bağlayıp 1-2 oyun oynadım tam karşısında kanepe var yatıyorum rahat rahat buyuk ekranda oyun oynuyorum. Fıtığa care

Ekler

• IMG_9852.webp
    IMG_9852.webp
    2.4 MB · Hit: 157
  • IMG_9853.webp
    IMG_9853.webp
    2.6 MB · Hit: 155
Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydım
Valla bne öyle yaptım. Yatak anca sığdı yanlamasına. Çift kişilik yatağımın karşı duvarına asacağım yarın. İyi matkapla delmemiz gerek. Duvar perde betona denk geldi. Matkap delemedi.

Valla bne öyle yaptım. Yatak anca sığdı yanlamasına. Çift kişilik yatağımın karşı duvarına asacağım yarın. İyi matkapla delmemiz gerek. Duvar perde betona denk geldi. Matkap delemedi.
beton olsun daha iyi hocam. Bende duvara montaj yaptım 3cm delikten sonra bos arkası cok sinir bozucu deligin icini doldurmakla uğraştım sağlam olsun diye.

Perde beton için karot cihazı gerekiyor

Arkadaşlar cihazı kullananlar varmı ? Oyun oynamıycam netflix , prime video vs. takılcam.

Cihaz kasıyormu , açılışı aşırı yavaş mı ne durumdadır ? Ya bu cihazı yada iffalcon'un QLED'ini alcam çünkü

Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydım
Yatağımın karşısına aldım. Mis gibi oldu. Zaten oyun oynama, film izleme amaçlı kullanıyorum. Diğer odada var 58 olanı.
Uydu yayınım da var. Odanız müsait ve oyun oynamayı seviyorsanız olabilir.

Geri