- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,764
Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydımBorçlardan dolayı cesaret edip alamadım 30k olmuş fiyatı![]()
Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydımBorçlardan dolayı cesaret edip alamadım 30k olmuş fiyatı![]()
Valla bne öyle yaptım. Yatak anca sığdı yanlamasına. Çift kişilik yatağımın karşı duvarına asacağım yarın. İyi matkapla delmemiz gerek. Duvar perde betona denk geldi. Matkap delemedi.Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydım
beton olsun daha iyi hocam. Bende duvara montaj yaptım 3cm delikten sonra bos arkası cok sinir bozucu deligin icini doldurmakla uğraştım sağlam olsun diye.Valla bne öyle yaptım. Yatak anca sığdı yanlamasına. Çift kişilik yatağımın karşı duvarına asacağım yarın. İyi matkapla delmemiz gerek. Duvar perde betona denk geldi. Matkap delemedi.
Perde beton için karot cihazı gerekiyorValla bne öyle yaptım. Yatak anca sığdı yanlamasına. Çift kişilik yatağımın karşı duvarına asacağım yarın. İyi matkapla delmemiz gerek. Duvar perde betona denk geldi. Matkap delemedi.
Yatağımın karşısına aldım. Mis gibi oldu. Zaten oyun oynama, film izleme amaçlı kullanıyorum. Diğer odada var 58 olanı.Bende karasız kalıp odama yatağın karşısına alsam mı diye düşünüyordum keşke alsaydım
Yok artık, beton delici matkap ucuyla delersiniz, ağzı olan konuşuyorPerde beton için karot cihazı gerekiyor