SAYISAL İLK 1000 YAPILIRMI

Arkadaşlar 11. sınıf 2. döneme kadar adam gibi hiç çalışmadım şuan 15 tatile girdim hedefim sayısal ilk 1000 sizce bu zamandan sonra yapılır mı geç mi kaldım

tyt netlerim :
türkçe : 30 net (dil bilgisi ve noktalama bilmiyorum)
sosyal : 18 net
matematik : 20 net (geometri ve bazı konuları bilmiyorum)
fen : 8 net (fen 0 sadece bildiklerimle 8 net falan)

11. sınıf 1. döneme kadar matematik kimya konularım eksiksiz çok iyi anladım fizikten eksiklerim var biyoloji 0 onu çalışcam bu hafta

obp : 85 falan olcak herhalde fen lisesine gidiyorum çalışmadım keşke çalışsaydım
Kanka sadece kendıne güven başkalarının öğütlerini dinleme kendıne hedefını koy ve yap ben sana gıvenıyorum yapamazsın edemezsın dıyenlerıdr Sg et

Sayısal ilk 5 bin bir işe yarar mı bu devirde peki diyelim 4876. Oldum nereyi yazabilirim

Arkadaşlar 11. sınıf 2. döneme kadar adam gibi hiç çalışmadım şuan 15 tatile girdim hedefim sayısal ilk 1000 sizce bu zamandan sonra yapılır mı geç mi kaldım

tyt netlerim :
türkçe : 30 net (dil bilgisi ve noktalama bilmiyorum)
sosyal : 18 net
matematik : 20 net (geometri ve bazı konuları bilmiyorum)
fen : 8 net (fen 0 sadece bildiklerimle 8 net falan)

11. sınıf 1. döneme kadar matematik kimya konularım eksiksiz çok iyi anladım fizikten eksiklerim var biyoloji 0 onu çalışcam bu hafta

obp : 85 falan olcak herhalde fen lisesine gidiyorum çalışmadım keşke çalışsaydım
Hamda çok azimli ve düzenli çalışırsan belki yaparsın da OBP dahil ilk 1000 için Türkiye derecesi yapacak düzeyde çözmen lazım. Yine imkansız demiyorum ama en fazla 1-2 yanlışla TYT ve AYT bitirecek seviyeye çıkman lazım ona göre hesap edersin.

Hamda çok azimli ve düzenli çalışırsan belki yaparsın da OBP dahil ilk 1000 için Türkiye derecesi yapacak düzeyde çözmen lazım. Yine imkansız demiyorum ama en fazla 1-2 yanlışla TYT ve AYT bitirecek seviyeye çıkman lazım ona göre hesap edersin.
peki ilk 10 bin mümkünmüdür hocam gerçekçi bir bakış açısıyla ?

peki ilk 10 bin mümkünmüdür hocam gerçekçi bir bakış açısıyla ?
Gayet mümkündür ama kesin de değildir. 12. sınıf 2. döneme doğru ne yapacağını az çok sen de anlamaya başlarsın ama yine de sınav anı da çok önemli. Mesela genel olarak 10K yapacağını düşünerek sınava girip basit hatalarla 30K ya kadar çekebilirsin veya o gün iyi psikoloji ile sınava girip biraz da şansla 5K yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri