3000-4000 TL arası Kablosuz Oyun oynamak için kulaklık önerisi

Fatih 39

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, ben sık sık oyun oynuyorum. Rekabetçi oyunlara ara sıra giriyorum ama çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum. Yani normal bir kullanıcı için gecikme değeri iyi olan ve kullanışlı bir kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

hocam bu markayı ilk defa görüyorum emin misin uzun süre gider mi min 3 4 sene gitmeli
Orasını bilemem ama bilinmedik bir marka değil forumda konu aç istersen alınır mı? diye forumda bir çok kişi ilk stoklardayken aldı zaten ve gayet memnunlardı benim elimde para olsa direk alıcağım bir ürün.

Merhaba, ben sık sık oyun oynuyorum. Rekabetçi oyunlara ara sıra giriyorum ama çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum. Yani normal bir kullanıcı için gecikme değeri iyi olan ve kullanışlı bir kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Rekabetçi oyun çok oynamıyorsan, öncelikle kumaş pedli almanı öneririm. Deri pedler ses kasarken yalıtım için çok iyi oluyorlar ama yazın çok terleme yapıyorlar. Söylediğin fiyat bantlarına bakacak olursak kablosuz istediğin için çok fazla bir alternatifin yok açıkçası. Ama kendimde önceden deneyimlemiş olduğum, rahatlık konusunda çok memnun kaldığım ITOPYA-CORSAIR kulaklığı kesinlikle tavsiye ederim. Çok rahat, hafif ve sağlam bir kulaklık. Ben birkaç yıl kullandım ve çok memnun kaldım. Sepette 4.000 TL indirimi başlatmış ITOPYA, bir bakmanı tavsiye ederim. Ses kasma konusunda da çok iyidir ayrıca. XANTARES in de BIG de oynarken kullandığı kulaklıktır.

Corsair kaba ve kötü bir kulaklık. Oyuncular sponsorluk gereği reklam amaçlı kulaklıklar kullanıyorlar. Onun dışında turnuvalarda stüdyo kulaklığı tarzı daha pahalı ürünler kullanıyorlar ve eşitlik olması açısından aynı kulaklıkları kullanıyorlar.

Ben bu ürünü öneririm. Batılı firmaların kablosuz kulaklıkları döviz kaynaklı şişmiş durumda. Ses tarafında artık bu fiyat aralıklarına Çinliler daha iyi.

Batılı firmaların fiyatlarına stüdyo kulaklıkları alınabilir. Mesela şu.

Markalardan bağımsız bir kulaklığın 3-4 sene gitmesi size bağlı. Kablosuz kulaklıklar, kablolulara göre genelde kırılmaya daha müsaitler. Mesela yukarıdaki Corsair, SS ve Logitech'in şu kulaklıklarının omurgaları çok kırılgan. Tam tersi Çinliler HyperX kulaklık omurgasını taklit ediyorlar, bu da benim denediğim benzer kulaklıklarda en sağlam omurgaya sahip tasarım diyebilirim.

HyperX ve Logitech'in şu tasarımları daha güvenilir. Ama dediğim gibi bu fiyat aralığına Çinli markalar daha iyi. Size önerilecek 10 çinli kulaklık firmasından 8'i bu tasarımları kullanıyor. Bunlarda kopma sorunu neredeyse hiç görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri