hocam herkes bu oyunu dıyordu baslasammı bılemedım bende bu yorumu gorunce baslayasım geldiBu yorumu 2024 yılında atmışım ozman oynu henüz oynamamistim daha yeni başladım 20 saat geçti ve gerçekten oynanması gereken bir oyun![]()
Hocam limboda insideye benziyormu insideyi bitirmistim onun tadında oyun bulamadim dahalimbo ve inside şu iki oyunu da ben ekleyeyim 2side aynı şirket ama çok güzel indie oyunlar ikisinin finalinde de ağlıcak gibi çok kötü oldum
Başla derim grafik olarakta yılına göre oldukça iyi düzeyde 10 senelik oyun . Orjinal Türkçe altyazı olması büyük artıhocam herkes bu oyunu dıyordu baslasammı bılemedım bende bu yorumu gorunce baslayasım geldi
Ayrıca serinin 4. Oynu da çıkacak tam tarih bilmiyorum ama 1 sene öncesine ait trailer mevcut yani çıkmadan oynamak iyi olur diye düşünerektin başladımhocam herkes bu oyunu dıyordu baslasammı bılemedım bende bu yorumu gorunce baslayasım geldi
teşekkür ederim başka ne önerebilirsin hocam birde sistemim açar değil mi?Başla derim grafik olarakta yılına göre oldukça iyi düzeyde 10 senelik oyun . Orjinal Türkçe altyazı olması büyük artı
Tlou 1 ve 2 , Uncharted 4 ,Rdr2 , God of war , Spiderman falan aklına ne gelirse coğu Aaa kalitede oyunları oynadım diyebilirim oyun zevkime güveniyorum tabi bu kişiden kişiye göre değişir ama ben kesinlikle saracağına inaniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca serinin 4. Oynu da çıkacak tam tarih bilmiyorum ama 1 sene öncesine ait trailer mevcut yani çıkmadan oynamak iyi olur diye düşünerektin başladım
Açarteşekkür ederim başka ne önerebilirsin hocam birde sistemim açar değil mi?
Ölürken oynanması gereken oyunLeague of legends
nfsu2Sizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Bir liste hazırlayıp video çekmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.