The Last OF USSizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Bir liste hazırlayıp video çekmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Cenettede oynarsın oyunlar dünyaya has bir şey değildir
enteresan ölünce yok olanacağını düşünyorsan o başka
Ac odysseySizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Bu yorumu 2024 yılında atmışım ozman oynu henüz oynamamistim daha yeni başladım 20 saat geçti ve gerçekten oynanması gereken bir oyunthe witcher 3
Daha fragmanı oynuyorsunuz hocam, asıl dlclere gelince ne kadar harikulade oyun olduğunu anlayacaksınBu yorumu 2024 yılında atmışım ozman oynu henüz oynamamistim daha yeni başladım 20 saat geçti ve gerçekten oynanması gereken bir oyun![]()
ilk defa bir oyunun tüm yan görevlerını yaparak ilerlemeye calısıyorum o kadar sardıki yan görevleri yapmassam birşeyleri kaçıracakmış gibi hissediyorum tahmini ne kadar sürer bu şekilde 100 saat olur sankiDaha fragmanı oynuyorsunuz hocam, asıl dlclere gelince ne kadar harikulade oyun olduğunu anlayacaksın![]()
İstiklal Mahkemeleri.Sizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
ana görev - yan görev- witcher kontratları ile 100 saati çok rahat geçersiniz, fast travel kullanmaz iyice oyuna kendimi bırakıyım derseniz 150 saat garanti, DLC paketleriyle 200 Saati görürsünüz her tarafı inceleyim, arkada quest kalmasın dersenilk defa bir oyunun tüm yan görevlerını yaparak ilerlemeye calısıyorum o kadar sardıki yan görevleri yapmassam birşeyleri kaçıracakmış gibi hissediyorum tahmini ne kadar sürer bu şekilde 100 saat olur sanki