CS 2 övgü satışları gerçek mi

ben almıştım arkadaşın dediği gibi sipariş no ile verdiği siteye girip profili urlni giriyorsun ne kadar övgü aldıysan verdiği bara yazıyorsun bir sunucu ıd veriyor oyundan o sunucuya giriyorsun boş sunucu zaten bir şey yapılmıyor, sürekli hesaplar connect discconnect oluyor sana övgü gönderiiyor ama bu olay uzun sürüyor öyle 1 saatte 90k övgü bitmez

ben almıştım arkadaşın dediği gibi sipariş no ile verdiği siteye girip profili urlni giriyorsun ne kadar övgü aldıysan verdiği bara yazıyorsun bir sunucu ıd veriyor oyundan o sunucuya giriyorsun boş sunucu zaten bir şey yapılmıyor, sürekli hesaplar connect discconnect oluyor sana övgü gönderiiyor ama bu olay uzun sürüyor öyle 1 saatte 90k övgü bitmez
kral peki faydasını gördün mü mesela hile gelme olasılığı azaldı mı

herkes kendine yakışanı yapar musa.
Orjinali taksi çalıp kaza yapıyor çakması cs övgü alıyor en azından
satıcı önerir misiniz

herkes kendine yakışanı yapar musa.
Bize Yakışan 30 TL'ye 900 Değil 90.000 Övgü Almaktır Size Yakışan 900 İse Siz 900'den Devam Edin Usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orjinali taksi çalıp kaza yapıyor çakması

satıcı önerir misiniz

Ben Bu Adamdan Alacam Şimdi 40 K Satışı Var

Bize Yakışan 30 TL'ye 900 Değil 90.000 Övgü Almaktır Size Yakışan 900 İse Siz 900'den Devam Edin Usta

Ben Bu Adamdan Alacam Şimdi 40 K Satışı Var
evet hocam bende onun linkini atmıştım siz alınca beni bilgilendirir misiniz lütfen

kral peki faydasını gördün mü mesela hile gelme olasılığı azaldı mı
ben oyunda çok fazla hile ile karşılaşmıyordum zaten, ama bence övgü olayının çok fazla bir etkisi yok
daha çok profil yorumu ve profil hediyelerinin daha etkili olduğunu düşünüyorum

Orjinali taksi çalıp kaza yapıyor çakması cs övgü alıyor en azından

satıcı önerir misiniz
bu iki satıcıdan almıştım ama ilanı değiştirmiş yeşil faktör paketi değildi sadece övgü boost vardı

bu iki satıcıdan almıştım ama ilanı değiştirmiş yeşil faktör paketi değildi sadece övgü boost vardı
ama tavsiye etmem ben bir artısını göremedim şahsen

Ekler

• 1769258611636.webp
    1769258611636.webp
    12.9 KB · Hit: 12
  • 1769258695380.webp
    1769258695380.webp
    14 KB · Hit: 13
ama çok zaman alıyor film izliyeceksen açık bırak 1-2 gün sonra yine girersin.
Site olayı gerçek değil mi

ama tavsiye etmem ben bir artısını göremedim şahsen
30 tl ama hocam

Son düzenleme:
Geri