Açık gelen ürünlerimden dert yakınıyorum (A kargo)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
A kargo diycem ismine sloganları şu
Açılmamış kargo bizde önem taşır bizde bu yüzden açarız. (sloganları değiştirilmiştir)

Şimdi öncelikle WLmouse firmasının bildiğiniz üzere 2. yıllarına özel çıkardıkları bir mouse pad var Jumu ve Meow2.
Forumda belki beni bilenler vardır ben kapalı kutu koleksiyon yapıyorum ve mousepad topluyorum şuan koleksiyonumda 15 yada daha fazla mouse pad var.
Ben Wraithen Wlmous mousepad jumi almıştım ve kutusunu açmıştım kutusu açık bir şekilde gelmişti (Görsel aşağıda)
Ekran görüntüsü 2026-01-24 183505.webp

Ardından Wraith ile iletişime geçtiğimde kendilerinden açık gelmediğini ve kargoda açılmış olabiliceğini söylemişlerdi bende içinden siyah şeritin çıkmadığını yani bunun kastılı olarak açıldığını söyledim ve kamera kayıtlarını talep ettim bir süre mesajlaşmalar devam ederken A kargonun içerisinde açılabiliceğini söylediler ardından Wraith A kargo ile iletişime geçti ve A kargo böyle bir durumun olamayacağını söyledi ardından Wraith'den hala kamera kayıtlarını beklerken bir mail daha attım ve kamera kayıtlarını istedim Wraith ise bana kamera kayıtlarını iletmek yerine bu yaşadığınız deneyimden dolayı üzgünüz sizin için iade alabiliriz dediler.

Bende sandımki kamera kayıtlarında açık paket koyduklarını fark ettiler ve düzeltmek istediler.

Ardından ürünü gönderdim ve param iade geldi.

Aradan yaklaşık 2-3 hafta geçti ve Türkiyede stoğu biten WLmouse Meow2 mouse pad im gelmişti bende heycanla gittim sitemde bulunan kargo masasından kargomu aldım ve eve geldim (kargom bıraklırken arandım fakat uyudğum için açamadım kod alınmadan sanki bana teslim edilmiş gibi girilmişti)(görsel aşağıda) Video ile kargoyu açtım ve ne göreyim Wraith haklıymış Wraith kapalı kutu ürün gönderimesine rağmen Malatya/Şire Şubesi A kargo benim kargolarımı açıyor. (Açık ürünün fotoğrafı)

IMG_0219.webp

IMG_0218.webp
(Bu arada Malatya/Şire A kargo şubesi ile konuşukren bana diyolarki soğuktan mühür çözülmüş olabilir, eklemek istedim)

Firimayı bir hışınla ararken bi yandan sanki hala WLmouse kayanklı olabilirmiş gibi mail atıyorum ve kutunun açılış videosunu iletiyorum.

Ardından A kargo Malatya/Şire şubesi ile iletişime geçtiğimde diyormki hasar tazmin tutanağı tutmak istediğimi beliriyorum, beni 1-2 dakika bekletikten sonra hasar tazmin tutanağın SADECE ÜRÜN TESLİM ALINDIKTAN 10 DAKİKA SONRA tutulabiliceğini yani ürün elime 10:50 de ulaşıyor 11:00 Da sistem kapanıyor dediler

Bende artık bir yandan sırıtıyorum.

Bir yandan Wraith'e yeni gelen sadece 888 adet bulunan mouse pad siparişim'den Wraithe "Lütfen kargomu A kargoya vermeyin ekstra ücret ne ise öderim" diyerek mail atıyorum. (Wraithe önceki siparişimde sert davrandığım için özür dilerim) (Mailimde bu konunun A kargo kaynaklı olduğunu belritiyorum)

Wraithe mail attıktan sonra A kargo merkezini arıyorum

Ve diyorumki saat 11:00'dan sonra Hasar tazmin tutanağı tutulmuyor mu? Diyorum telefondaki sekreter "Hayır tutulması lazım" diyor sizin için destek talebi açayım diyorlar ama işimi çözülmeyeceğini biliyorum...

Artık gece yatmadan önce görüp A kargoya güzel dileklerimi iletmek için, yattığımda rahatça görebiliceğim bir yere koydum

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

(Eğer bir Wraith yetkilisi bu konuyu görürse zamanındaki suçlamamdan ötürü özür diliyorum :) A kargo pişmanlıktır.)

İstek gelirse açılış videosunu atarım.

Bu arada ilk defa bu kadar uzun yazıyorum (el ile) normalde bu kadar uzun yazanları hayatsız sanardımda bana 2 kelime yazmışım gibi geliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,179
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri