❌İndirim Bitti! COLORFUL GEFORCE RTX 5070 Tİ ULTRA W OC 48.599TL (Beyaz Ekran Kartı )

İncehesap gaming gecesi'nde 39.000 TL'ye satılmıştı da acaba alınır mı diye düşünmüştüm peşin fiyatına 3 taksit. Ben düşünürken vakumlamışlardı kartları. Ah ah. Düşünmenin zararları.

nvdia almanın bu aralar tam sırası. yakında bu fiyatları bulmak imkansızlaşacak iyice varsa niyetin kaçırma dicem de peşin çok yorar adamı
Şu an alacak olsam 9070xt yerine aradaki farkı acımam, alırdım.
Ekimde sistem toplarken en uygun beyaz aero 5070 ti vardı ama globalde macun akıntısı sorunu görüp vazgeçtim.
Colorful u çok beğeniyorum ama su an 9070 xt kullanıyorum. Cok cok memnunum. Amacım sadece oyun.
Ama nvidia deneyimi yaşamak istedim nasip olmadi.
Global ram krizi cozuldukten sonra 6000-7000 serisine nasip diyelim

Çok güzelmiş bee kaçırdık

Ekimde sistem toplarken en uygun beyaz aero 5070 ti vardı ama globalde macun akıntısı sorunu görüp vazgeçtim.
Colorful u çok beğeniyorum ama su an 9070 xt kullanıyorum. Cok cok memnunum. Amacım sadece oyun.
bende aslında ilk başta 9070xt düşünüyorum. Reddevil Spectral White. Ama türkiyeye hiç gelmedi. Msi vatanda %20 oem indirimiyle 45k düşünce çektim direk. Ama gözüm halen Reddevil Spectral White'da. türkiyeye gelirse alıp kullanmak istiyorum kesinlikle.
Ekran görüntüsü 2026-01-24 222447.webp

Dediğin kartı aldım, burdan bir arkadaş daha aldı. Macun sıkıntısı olmadı henüz (inşallah da olmaz)

Sadece yazın adanada 45 derece havada 2 kez 70 derece gördüm bir daha asla görmedim 61 62 üstünü pek görmüyor mük kart

6-9 taksit pesın fıyatına kartlar satılırken peşin paraya kart alınmaz beyler isterse gandalf beyazı olsun yapmayın dönem hard ekonomi devri :D

bende aslında ilk başta 9070xt düşünüyorum. Reddevil Spectral White. Ama türkiyeye hiç gelmedi. Msi vatanda %20 oem indirimiyle 45k düşünce çektim direk. Ama gözüm halen Reddevil Spectral White'da. türkiyeye gelirse alıp kullanmak istiyorum kesinlikle. Alıntıyı görüntüle
Kartın güzel. Hiç aklın kalmasın. 5070 ti ile 9070 xt arasında aman aman farklar yok.
Uzun yıllardır da AMD kullanıyorum, açıkçası beni hiç üzmedi.
Her ne kadar yazılım yönünden NVIDIA iyi de olsa AMD de eskiye nazaran kendini baya geliştirdi
Mesela 2K Ultra ayarlarda FSR+ AFMF açıp 450-490 arası FPS alıyorum ve inanılmaz akıcı.
FSR Kalite modunda 300 civarı FPS alıyorum. Adam olana çok bile :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin kartı aldım, burdan bir arkadaş daha aldı. Macun sıkıntısı olmadı henüz (inşallah da olmaz)
Güzel günlerde kullanın.

güzel kart

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-12-06 saat 11.23.12_5eccf3d1.webp
    WhatsApp Görsel 2025-12-06 saat 11.23.12_5eccf3d1.webp
    337.9 KB · Hit: 52
bende aslında ilk başta 9070xt düşünüyorum. Reddevil Spectral White. Ama türkiyeye hiç gelmedi. Msi vatanda %20 oem indirimiyle 45k düşünce çektim direk. Ama gözüm halen Reddevil Spectral White'da. türkiyeye gelirse alıp kullanmak istiyorum kesinlikle. Alıntıyı görüntüle
126394.webp

Hocam bende siyahı var manyak kart. Amd kanadında benim için zirve red devildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri