Şu sistemi aldım ho go

hocam konu açtım kaçökerede yazan olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70 k bütçem var
hocam gerekirse başka forum kullanın gerekirse cevap yazılana kadar yeniden konu açın elbet yardımcı olurduk bazen offline oluyoruz işte vs oluyoruz denk gelmiyor paranıza yazık etmeyin bütçe 70k civarı sanırım bakalım hemen sistem hocam

hocam gerekirse başka forum kullanın gerekirse cevap yazılana kadar yeniden konu açın elbet yardımcı olurduk bazen offline oluyoruz işte vs oluyoruz denk gelmiyor paranıza yazık etmeyin bütçe 70k civarı sanırım bakalım hemen sistem hocam
hocam aslında karışık 70 ama en uygun fiyatla en iyir performans daha iyi olur yada 80 e falan çıkık 32 ramli falan 9070 xt 7800 x3d düşünüyorum ama kendimi zorlamış oluyorum çok değermi bilmiyorum https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56584 bunun 32 ramlısıde vcar 84 k ramı sonradanda ekleyebilrim aslında

hocam aslında karışık 70 ama en uygun fiyatla en iyir performans daha iyi olur yada 80 e falan çıkık 32 ramli falan 9070 xt 7800 x3d düşünüyorum ama kendimi zorlamış oluyorum çok değermi bilmiyorum https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56584 bunun 32 ramlısıde vcar 84 k ramı sonradanda ekleyebilrim aslında
değerli hocam ram konusu şuan sıkıntılı bir hal içersinde o yüzden sonra eklemek yerine 32 alın geçin en iyisi ben şuan bakıyorum sistemlere bende de benzer tarzda bir sistem var zaten sizede bakıyorum.

hocam kart ve taksitle mi alıyorsunuz yoksa nakit yada peşin parayla mı?
Sahibinden sistem mesela 78k ya veriyor + olarak 5 aylık sistem pazarlık ile 70e falan çekilir neredeyse full sistem olmadı en fazla kasa değişimi
65 diyip 70e fiyat yükseltilebilir 70in üstündede fiyat vermek bana kalırsa mantıklı değil sonuçta 2.el bir pc

kazasız belasız sorunsuz kullanman dileğiyle hocam. Hayırlı olsun

hocam kart ve taksitle mi alıyorsunuz yoksa nakit yada peşin parayla mı?
Sahibinden sistem mesela 78k ya veriyor + olarak 5 aylık sistem pazarlık ile 70e falan çekilir neredeyse full sistem olmadı en fazla kasa değişimi
Hocam nakitimde var kartımda var kartdan alıp bidahaki ay hepsini ödeyecegim de pg olması gerekli bana

Go...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri