Arkadaşlar 144hz televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim?

Reaksiyon skoru
10

Arkadaşlar satıcıya soru sorulmuyor maalesef. Şimdi bu televizyonu alsam, masaüstü bilgisayarıma monitör olarak kullansam bana hdmi üzerinden 144hz i verir mi?
Not:
Fazla oyun oynayan biri değilim. Genelde film dizi izlerim.

Ekler

• 1000010159.webp
    1000010159.webp
    189.8 KB · Hit: 46

Arkadaşlar satıcıya soru sorulmuyor maalesef. Şimdi bu televizyonu alsam, masaüstü bilgisayarıma monitör olarak kullansam bana hdmi üzerinden 144hz i verir mi?
Not:
Fazla oyun oynayan biri değilim. Genelde film dizi izlerim.
hocam bunu niye alasın bu fiyata hem monitör için fazla büyük hem de risk. kendim de kullanıyorum öneririm bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem yüksek dersen belki oled bi monitör de çekebilirsin

hocam bunu niye alasın bu fiyata hem monitör için fazla büyük hem de risk. kendim de kullanıyorum öneririm bunu.

bütçem yüksek dersen belki oled bi monitör de çekebilirsin
Kakam yeri geldiğinde bunu masaya koyacam oyun oynayacam yeri geldiğinde de ters çevirip açıcam filmimi 3 metre ilerde yatağıma uzanıcam film izleyecem. Olmaz mı? Bana lazım olan sadece oyunlarda 144hz verebilmesi

Kakam yeri geldiğinde bunu masaya koyacam oyun oynayacam yeri geldiğinde de ters çevirip açıcam filmimi 3 metre ilerde yatağıma uzanıcam film izleyecem. Olmaz mı? Bana lazım olan sadece oyunlarda 144hz verebilmesi
Ms değerine bakmak lazım

Native 144hz destekliyor diyor sorunsuz çalışması lazım ama hiçbir tv'yi monitör yerine kullanamazsınız, özellikle yüksek tazeleme hızında.

Native 144hz destekliyor diyor sorunsuz çalışması lazım ama hiçbir tv'yi monitör yerine kullanamazsınız, özellikle yüksek tazeleme hızında.
Geçen bir dalga dümen dönmüştü
Yine böyle bir televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim diye sormuştu bir vatandaş.
Cevap da şöyle bişeydi:
144hz i her yerde kullanamazsın, oyunlarda yine 60hz olur felan diyodu.
Bunda da aynı şey mi söz konusu?

Yine böyle bir televizyonu monitör olarak kullanabilir miyim diye sormuştu bir vatandaş.
Cevap da şöyle bişeydi:
Tazeleme hızı native görünüyor. Bazı TV'lerde sadece konsolda çalışıyor ama bunda PC'de de çalışması lazım.

Cevap da şöyle bişeydi:
Öyle bir şey olmaz fakat televizyonun gecikme süresi fazla olduğu için yüksek fps alsanız bile akıcılık hissetmezsiniz

Televizyon masaya koyup oyun oynamaya uygun bi ekran türü değil. Boyutları en boy oranı. Benim masam yatağımın yanında yaklaşık 2.5 metre mesafeden film izliyorum bazen. Monitör kolua takılı kendi ayağına değil çeviriyorum yatağa doğru ve gayet yeterli oluyo. Ayrı masa başına geçip oyun oynamaya da uygun.

Televizyon gecikme süresi yüksektir ve Windows a uyumlu olmuyolar genelde. Konsol bağlayacaksan anca oluru var derim

optimize muhabbeti burdada varsa bence olmayacaktır sonuçta amacı dışı, büyük bir monitör daha mantıklı gibi

Samsung un smart monitörleri var. Va panel falan ama 4k 49" modelleri var. Hem içinde işletim sistemi var dizini filmini açarsın kumandası falan var. Hem de oyun için uygun olur ama en boy olarak masaya yakın oturacaksan o da pek uygun değil

Samsung un smart monitörleri var. Va panel falan ama 4k 49" modelleri var. Hem içinde işletim sistemi var dizini filmini açarsın kumandası falan var. Hem de oyun için uygun olur ama en boy olarak masaya yakın oturacaksan o da pek uygun değil
Çok pahalılar ya televizyon bana daha uygun geldi ama soğudum şimdi. Monitör önerilerine açığım bu arada

Çok pahalılar ya televizyon bana daha uygun geldi ama soğudum şimdi. Monitör önerilerine açığım bu arada
Hocam Samsung M7 smart monitör 4k 43" boyutları televizyon tarzında bi seçenek bakabilirsin.
Veya ilk attığım benim de kullandığım Msi Mag 401QR 2k 40" bu yan yana 2 monitör koymuşsun gibi daha çok. Samsung VA panel kalitesini bilmiyorum ama msi dan memnunum kafana göre tercih edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri